Orjinal Mesajı Yazan: Norwayboy
taktiğini bi atsana...
Taktiğimiz;

Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, bu sene en azından playoff a kalmalıyım. Bu hedeflerimi bir an önce gerçekleştirmek arzusuyla yanıp tutuşurken kariyere devam ediyoruz. Ligin ilk yarısında oluşan puan durumu, gol krallığı ve bana göre takımın en iyi oyuncularının profilini bulabileceğiniz bir post.(Türkçe karşılığını hatırlayamadım:S)
Ankara' da Türk Telekom' u çok rahat geçtik, ilk yarısı oldukça sıkıcı ve ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci yarısını domine eden Afyonkarahisarspor Ankara' dan 3 puanı 3 golle aldı.

Güçlü Ankara temsilcilerinden Gençlerbirliği Oftaş ile karşılaştığımız maçta 2-0 yenik düşmemize rağmen ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 1 puana razı olduk.

Ligin 15. haftasında Ordu' da Orduspor' la karşılaştık. 2 defa öne geçmemize rağmen 3 puanı alan taraf ev sahibi ekip oldu.

Ligin ilk yarısında son iki haftaya girilirken rakiplerimiz iyice zorlaştı. 16. hafta rakibimiz Kasımpaşa maçında teknik direktör Alper Çelik cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacak. Son hafta rakibimiz ise lider Konyaspor
Kasımpaşa karşısında yine iki kere öne geçmemize rağmen 1 puana razı olduk.

Afyonkarahisarspor cephesinde şok gelişmeler. Kocaelispor teknik direktörü Kayhan Çubuklu' nun görevine son werilmesinin ardından bu fırsatı değerlendirmek isteyen Alper Çelik, bu pozisyonla ilgilendiğini belirtti. Fakat gelişmelere kayıtsız kalamayan Afyon yönetimi, Alper Çelik' e ilişkilerinin daha da bozulmadan istifa etmesi önerisinde bulundu. Bir yanda çok sevdiği klübü Afyonkarahisarspor, diğer yanda ne olacağı belirsiz bir Kocaelispor. Alper Çelik' in kararı merakla bekleniyor.

Otoritelerin Konyaspor maçı öncesi ortak düşüncesi

Afyon imkansızı başarmaktan ziyade, tarihi farktan kurtulamadı. Yönetim, bu mağlubiyetten, Alper Çelik' in profesyonellik dışı davranışlarını sorumlu tutuyor.

Afyon' da beklenen gelişme, yönetim oyuncuların teknik direktör Alper Çelik' e güvenini kaybettiği savını öne sürerek Alper Çelik' le yollarını ayırdı. Bu gelişmeyle eş zamanlı olarak Kocaelispor' un da Engin İpekoğlu' nu teknik direktörlüğe getirmesiyle iyice zor durumda kalan Alper Çelik' in bu kaostan nasıl çıkacağı merak konusu.

Bütün başvuruları reddedilen Alper Çelik zor günler geçiriyor.