crdsa Kariyer arkadaşlarım, daha önce belirttiğim bir işim vardı ya onu şimdi yapıyorum biraz geç geleceğim :)
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: FMkopat ya ne olur benimle ortak kariyer yapsın bire ya ne olur eş arama merkezine ...
D.V.S 7 Düzenlediğimiz ZVA Cup'ta Eren yani Villarreal ile eşleştik ve kazandık. Fakat maçtan çok dikkat çeken olay Eren'in Senna'nın kullanacağı penaltıyı kaçıracağını bilmesi oldu. Aramızdaki konuşmayı maç görüntüsünün altına ekledim.:)
TuNdRaLoWeR Ben tanıyorum adamamı,tipden zaten kaybetti Senna:D Ayrıca bir ilginçlik daha: Takımın adı yok:eek: :p
TuNdRaLoWeR Finalin adı: **Polat Alemdar vs WesleySneijder** Sneijder üstün frikik yeteneğini kullabilir ancak Polat Alemdar'ın emrindeki adamlar Sneijder'i maçtan önce öldürebilirler.Hepsi ve daha fazlası çok sonra:P
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Finalin adı: Polat Alemdar vs WesleySneijder Sneijder üstün frikik yeteneğini kullabilir ancak Polat Alemdar'ın emrindeki adamlar Sneijder'i maçtan önce öldürebilirler.Hepsi ve daha fazlası çok sonra:P Harbiden Polat Abi olmuş he:p