Midd Cesar Carignano forvet cok ucuz bitiriciligi ve karalıgıgı soguk kanlılıgı saglıgı dengesi gücü cok iyi 24 yasında
Ottoman Ozan Denmark Denmark:p Bu arada Eren senin takıma transfer olarak şu genç yıldızları önerebilirim. Pablo Piatti,Christian Bogado,Cicero(Fluminense),Buonanotte,Falcao,Billy Sharp
D.V.S 7 İlginiz için çok teşekkürler beyler.;) ______________________ Maxi Rodriguez ayrılıyor mu? Atletico Madrid'in Arjantinli yıldızı Maxi Rodriguez'in takımdan ayrılmak istediği söyleniyor. Büyük kulüplerinde Maxi'yi transfer etmek istemesi buna kanıt niteliğinde. Teknik Direktör Yurtoğlu ise sert konuştu: " Takımda kimseyi zorla tutamam. Maxi Rodriguez vazgeçilmez bir oyuncu değil, iyi bir teklif gelmesi halinde istediği takıma gidebilir." dedi.
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 bence sat krdes elinde parada olur Satacağımda, takımdaki huzursuzluklardan korkuyorum biraz. Takımda sevilen oyuncu olduğu için ayaklanmalar çıkabilir.:)
Cemil KAYA **beyler centilmence ve güzel bir kariyer olmasını dilerim sanki muhammet daha öne cıkacak gibi geliyor bana ama eren de yabana atılmaz fakat ozan da burda çok pasif kalmaz favorım üçü birden iyi olan kazansın :D:D:D** 3 ü 1 arada gibi oldu ya :D:D
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA beyler centilmence ve güzel bir kariyer olmasını dilerim sanki muhammet daha öne cıkacak gibi geliyor bana ama eren de yabana atılmaz fakat ozan da burda çok pasif kalmaz favorım üçü birden iyi olan kazansın :D:D:D 3 ü 1 arada gibi oldu ya :D:D Sağol Cemil Abi.:) İnşallah güzel bir kariyer olacak...:)
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: WesleySneijder Bana oyuncu önerisi olan yok mu :p Kanat lazım bana... Piatti,Bogado,Quaresma:p
TuNdRaLoWeR Teşekkürler Cemil Abi,önerdiğin futbolcuların bir çoğunu bilsemde bakacağım Tarık,teşekkür ederim.Benimde aklımda takımdan yollamayı plânladığım futbolcular var,bakalım kimler yolcu olacak?
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Teşekkürler Cemil Abi,önerdiğin futbolcuların bir çoğunu bilsemde bakacağım Tarık,teşekkür ederim.Benimde aklımda takımdan yollamayı plânladığım futbolcular var,bakalım kimler yolcu olacak? Eren Bogado,Cicero ve Buonanotte müthiştir.
Midd Ozan Rosina normal fiyatı 6,500 ,000 ama istedıgınde biraz fazla istiolar cok güzel özellikleri var
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: WesleySneijder Bana oyuncu önerisi olan yok mu :p Kanat lazım bana... rossina yı al yeter ozan başka kanat a gerek yok bence Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 Ozan Rosina normal fiyatı 6,500 ,000 ama istedıgınde biraz fazla istiolar cok güzel özellikleri var vay bende önce davranmışsın senı gormeden yazdım bende ama aklın yolu bır normal
Midd Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: WesleySneijder Bana oyuncu önerisi olan yok mu :p Kanat lazım bana... rossina yı al yeter ozan başka kanat a gerek yok bence Orjinal Mesajı Yazan: BarnETTa44 Ozan Rosina normal fiyatı 6,500 ,000 ama istedıgınde biraz fazla istiolar cok güzel özellikleri var vay bende önce davranmışsın senı gormeden yazdım bende ama aklın yolu bır normal :D:D
FMkopat Arkadaşlar bende yapmak istiyorum böyle ortak kariyer. Cd mi Cd ciden aldım kopya Cd ama içince her şey var. Olur mu bunla yoksa Orji mi almama lazım ki nerede satılıyor :D
Ottoman Orjinal Mesajı Yazan: FMkopat Arkadaşlar bende yapmak istiyorum böyle ortak kariyer. Cd mi Cd ciden aldım kopya Cd ama içince her şey var. Olur mu bunla yoksa Orji mi almama lazım ki nerede satılıyor :D Arkadaşım burası bir kariyer.Nasıl oynanacağını BURADAN öğrenebilirsin.
betton zaragozanın başarılı olacağına inanıyorum :) ama 3 takımada başarılar zevkli olacağa benziyor...