Arkadaşlar. Artık işe başlama ihtimalim var. 1-2 gün içinde başlayabilirim. O neden ile bu dergi işine pek vakit kalmayacak. Zaten 7-8 gibi eve geleceğim için kariyere zaman anca yetecek. Hafta sonları belki genel bir dergi hazırlanabilir. Onun dışında her hafta için dergi hazırlayamayacağım malesef...
Şimdi oynadığımız maçların toplu sonuçlarını:
Villarreal:

Zaragoza:

Atlético Madrid:

Maçlar Hakkında kısa yorumlar yapayım...
@ Espanyol: Maça çok iyi başladık. 30-35 dakika Espanyol pozisyon bulamadı birde gol attık, fakat Espanyol ilk ciddi atağında attı hemen ve skoru eşitledi. İlk yarının sonlarına doğru bir tane daha attılar ve 2-1 üstün gittiler soyunma odasına. Kameni'nin insan olduğundan şüpheliyim gerçekten. Ne çeksem kurtarıyor adam.:) İkinci yarıya yine ben atak başladım. Artık Espanyol defansa çekilmişti iyice. Ataklarım iyice sıklaştı 70.dakikalara doğru, ve bir gol buldum. Ataklarım yine devam etti fakat gol olmayınca 2-2 bitti. maç sonunda Kameni'ye tam 17 şut çekmişiz 14'ü kaleyi bulmuş ama 2 gol atabildik. Onlarda zorla hep 2. veya 3.şutlarla.:)
@ Betis: Çok iyi bir performans gösterdik 2 gol atarak kazandık. Galibiyette en büyük pay Montolivo'nun.:)
@ Valladolid: Maçta baştan sona üstün taraftık. Kaleci panterleşmeseydi skor çok farklı olabilirdi...
@ OFI: Yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktım. Net pozisyonlarımız var ama yine kaleci engeline takıldık.:)
@ Racing: Bu maçta yedek ağırlıklı çıktım. Maç programı sık olduğu için önemli futbolcularım yorgundu riske etmek istemedim. 1-0 yendik.:)
Aramızdaki ilk derbiyide yaptık. Villarreal - Atlético Madrid...

Çok talihsiz bir maçtı. Pablo hafif sakattı, Perea sakattı, Sakho sakattı bir tek Ze Castro sağlamdı. Yanına adam bulamadım. Alt yapıdakilerin kondisyonları çok düşüktü. Mecburen Atienza ile başladım maça. Atienza'nın verdiği açıklar Villarreal'in birçok pozisyon bulmasını sağladı. İlk gol tamamen Atienza'nın hatasıydı. Köşe vuruşundan gelen topta Senna'yı iyi tutamadığı için golü yedik. Devre arasında sakatlığı tam geçmemiş Pablo ile değiştirdim. Onun hatası ilede bir gol daha yedik. Yani bir defansım olsaydı sonuç çok farklı olabilirdi. Ayrıca Agüero'nunda kondisyonu düşük olduğu için maçın son 15-20 dakikasında oyuna dahil oldu.
Ligde Son Durum:

UEFA'da Grup Kuraları çekildi. Yine bendeki üstün şans nedeniyle en zor grup bana geldi.:o