swendhque kardeş sorunu çzdüm (yani şimdilik:)) 2008.exe dosyası yüzünden, masaüstündeki exeyi dosyadakiyle değiştirdim ( biri 17 mb diğeri 24 mb)install oldu success yazısı geldi. yamaları indirecem artık fakat bişey daha sorcam, bendeki img dosyalar isobuster türünden, bi problem yaratır mı?
swendhque yamaları yüklüyorum fakat bi değişiklik yok, kitserver dosyasına atıyo imgye atması gerekmez mi?
Kulfettin Bunun sebebi kitserver programını yüklediğin konumun yanlış olması. Daha doğrusu sendeki Pes 2008 standart olarak C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/ klasöründe değil. Başka bir konumda. O yüzden kitserver'ı yüklerken Pes 2008 hangi dizinde yüklüyse orayı göstereceksin.
bulkane Oyunun ve dosyaların doğru konumda olduğuna ve yamayı da doğru konuma yüklediğinden emin misin? Yükleme Videosu: http://dxpes43.googlepages.com/kitserver_tutorial.htm .exe ler aktif değil ise, pes2008.exe ve Settings.exe nin özelliklerinden "Salt okunur" un işaretini kaldırmalısın.
Cakhin17 Hacı sımdı bu program sorunsuz calsııyomu her yamayı yapıyormu kendı kendınee ??? Ona gore ındırekk ???
TheadoR çok iyi birşey yapmışsınız gerçektende kutluyorum sizleri yamalarınızı kullanmaktayım ve memnununm ...
Cakhin17 Hacı bır tek o sıteden ındırdıgımız patchlerımı otomatık kuruyor yoksa herhangı bir yerden ındırdıgımız yamayı da o program kendı kurarmı ??
Kulfettin Hayır bi tek sadece o siteden indirdikleriniz otomatik kuruluyor. Başka sitelerden indirdikleriniz otomatik kurulmaz. Zaten sitenin yaptığı normal yamaları otomatik kurulum formatına çevirmek.
Cakhin17 evet bende degınız gıbı C/Program Files/Pro Evulation Soccer icine kurdum kurdum ama olmadı ! Kitserver pasiff acaba kitserverdami bısey var yada baska yama falan yuklersek olmuyo mu ?? Daha detaylı bilgi pleasee...
Kulfettin Arkadaşlar kitserver'ı yüklerken, yükleme klasörü olarak PES 2008'in kurulu olduğu dizini göstermek yetmiyor. Diyelimki sizin pes 2008'iniz D:/PES 2008/ klasöründe barınıyor. Kitserver'ı yüklerken kutucuğa D:/PES 2008/kitserver/ yazmanız gerekmektedir.