Ah Kezman Ah!
Fenerbahçe UEFA Kupası C Grubu son maçında,Alman ekibi Bayern Münih ile evinde 2-2 berabere kaldı. Maç boyunca birçok fırsatı değerlendiremeyen Fenerbahçe'de Kezman,net gol fırsatlarını değerlendiremezken adeta saç baş yoldurdu. Fenerbahçe'yi mağlubiyetten Diego Lugano kurtardı.

Maça İyi Başladık

Fenerbahçe maça iyi başladı,ilk dakikalardan itibaren güçlü rakibine baskıyı kurdu. 17 ve 28.dakikalarda Deivid ve Kezman'la girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Fenerbahçe,38.dakika Alex'in kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Gioda ile golü buldu:1-0
İkinci Yarı

İkinci yarıya Bayern etkili başladı,Jan Schlaudraff ilk dakikalarda durumu 1-1 yaptı. Bunun üstüne Fenerbahçe 48.dakikada Deivid'in harika pasına hareketlenen ve kaleciyle karşı karşıya kalan Kezman'ın topu Rensing'e nişanlamasıyla eşitliği bozamadı. 54'te Bayern bir kez daha geldi,ve affetmedi. Klose ile 2-1 öne geçen Bayern oyuncuları sevinç içerisindeydi.
Bu dakikadan sonra Fenerbahçe Bayern'i kendi sahasına hapsetti. Karşı karşıya biri kafa topu biri karşı karşıya iki net pozisyonu daha harcıyan Kezman,75.dakikaya gelindiğinde ıslıklar eşliğinde sahayı terkedip yerini Semih'e bırakıyordu. 82.dakika da köşe vuruşunda kaleciden seken topu tamamlayan Lugano,Fenerbahçe beraberliği getirdi. Ancak Fenerbahçe bu dakikadan sonra hakettiği galibiyeti elde edemedi. Maç 2-2 sona erdi. Fenerbahçe C Grubu'nu 3.sırada tamamladı.

Normal şartlarda başka bir futbolcu bunu yapsa bu kadar tepki göstermez,uzun uzun maç özetini yazmazdım. Ama çıldırdım adeta. Bu kadar kariyerli ve Avrupa'da tanınan bir forvet,Finishing'i 15 olan bir forvet atamaz mı boş kaleye?Bu Kezman'ın bardağı taşıran son damlasıydı. Kendisiyle devre arası ipleri kesin olarak koparacağız. Fenerbahçe bünyesinde bu kadar etkisiz bir futbolcunun yer alması talihsizliktir. Kendisine her türlü morali,motivasyonu sağladım,ona güvendiğimi söyledim ve formda olan Semih'i bile kestim. Ama bu onları haketmiyormuş. Üzüntü noktam,800'da abartılan ve sezon başı 30 gol atan Kezman'ın,802'de gol atamayan bir forvete dönüştürülmesi. Bunun bir ortası olmalıydı:)