Roy Keane Bence transfere ihtiyaç yok ama ille transfer yapıcam diyosan geleceğe yönelik oyuncular almanı öneririm sonrasında o oyuncuları kiralık olarak başka takımlara gönder bu yeterli olur;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: RebelliousBoy Ok anladım yani işine yarayacak genç ve yetenekli isimler dediğim gibi;) Tamamdı Mertcan;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: RebelliousBoy Güsel sonuçlar,iyi gidiyosun..Evra'nın sakatlığının sevindirici yanı ne:confused: Sağol Yanlış Simgeyi Koymuşum;)
_extinction_ 1de su her maç gol yeme probleminden kurtulursan ii olacak , daa takım alısmamıştır alısınca görcem bi de seni
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: apocalypsedgs 1de su her maç gol yeme probleminden kurtulursan ii olacak , daa takım alısmamıştır alısınca görcem bi de seni Daha Acemiyim Ve Takıma Alışamadım Yakında Hiç Gol Yemem:D
Gamemaster Dev Chelsea - Manchester United İle Devam Ediyorum Maç Dizilişleri Maç Kadroları Chelsea Manchester United Maç Analisi Maç İstatistikleri Daniel Alves Transfer Savaşı