Arkadaşlar Football Manager Oynamasını Nerdeyse Bilmiyorum Ama Çok Zevk Alırım.Bide Herkez Böle Fazla İlgilenince Benimde Bir Böle Kariyer Yapasım Geldi Bazı Acemilik Hataları Olabilir....
Football Manager'de İlk Olarak Manchester Unidet İle Başlıyorum İşte
Manchester United

Şok Şok Şok Şok Şok!
Manchester United Sir Alex Ferguson'un Görevine Son Verdi!:eek:

Manchester United Teknik Tirektör Arayışlarında...

Evet Manchester United Yeni Menajer'ini Buldu Manchester United'in Resmi Sitesi Yeni Teknik Tirektör İle Anlaştıklarını Açıklamıştır....
Yeni Menajer MustafaYarın Basınla Birlikte Old Trafford'Da Sözleşme İmzalayacak...

Evet Manchester United'in Başına Geçen Mustafa Türkiye Basınındada Büyük Yangı Yaptı...
Bu Haberle İle İlgili İle Fotomaç Gazetesi İlginç Olaylar Yazdı...

Bir Türk Mustafa Nasıl Oluryorda Manchester Unidet'in Başına Geçebiliyor Sir Alex Ferguson'un Gibi Bir Kaliteli Adamın Yerine Hayret İle Bakıyoruz...İnanıyorozki Mustafa'nın Manchester United'in Başında Fazla Kalacağına İnanmıyoruz Fatih Terim Gibi Bir Tecrübeli Bir Teknik Tirektör Olsaydı Neyse Derdik Ama Bu Çok Tecrübesiz Ve Küçük Bakalım Günler Gösterecek...
Mustafa İlk Olarak MUTV'Ye Konuştu Bu Basınlar Hakkında Ve Takımı Hakkında...

Ben Bu Basınlara Aldırmayarak Manchester United Klubünü Çok İyi Yerlere Getireceğime İnanıyorum Ve Basını Kınıyorum.Manchester United Klubü İle Bu Sezon Bütün Kupaları Alacağıma İnanıyorum.