javsi arkadaşlar bütün dediklerinizi deniyorum yani denemediğim yol kalmadı neden fener stadında ve ankara stadyumunda problem oluyor fifayı sildim fiffayla ilgili ne varsa kaldırdım sonra yükledim fifayı ardından burdan indirdiğim ana yedekğin içindeki data ile alocale fifaya kopyaladım tümüne evt dedim ve datanın içindeki fatbhbuilder çalıştırdım oyuna giriyorum herşey tamam müzik çalıyor ekran tamam faceler çalışıyor inönü çalışıyor ankara çalışıyor ama bir tek fener stadı il ankara stadı çalışmıyor derdimi anlattım yardımcı olursanaız sevinirim....
galatasarayli67 javsi senin sorununa çözüm araştırcaz bulduğumuz anda paylaşırız merak etme;) yorumlar içinde saolun
ali2can2 **Evet, yorumlar için sağolun. Şu anda çözümü araştırıyoruz;)Stadçı arkadaşlarla görüşüyoruz, bir update gelebilir;)**
ali2can2 **Yok çalışıyor Sami Yen kesinlikle onda bir sorun yok;) Sağolun yorumlar ve ilginiz için... Arkadaşlarla konunun çözümünü araştırmaktayız. Çeşitli yöntemler deniyoruz, hadi bakalım, çözeceğiz inşallah;)**
BLACK EAGLE5 hayırlsı olsun elinize sağlık ben yeni gördüm yamayı yamadaki Bjk İnönü stadyumu tsl 14 stadyum yamsındakinden farklımıdır?
ali2can2 Evet:D Zaten oluyor o:D @BLACK EAGLE5 O yamadaki stadın 100 katı daha güzel bir İnönü Stadı var yamada;)
cglr İNDİRMEYE BAŞLADIM ARKADAŞLAR YAMA İLE UĞRAŞANLARIN ÇOĞUNU TANIYORUM TANIYORUM DERKEN KONUŞMUŞLUĞUM VAR SİTE ARACILIĞIYLA BÖYLE BÜYÜK BİR İŞ ÇIKARTMANIZ BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM VE ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ALiCANIN ÇOĞU YAMASINI SİTEMDE YAYINLADIM İLGİ GÖRDÜ... BU YAMAYIDA YAYINLAMAMI İSTERSENİZ YANİ İZİNVERİRSENİZ SEVİNİRİM .... MSN ADRESİM = cglr_ua@windowslive.com
BLACK EAGLE5 valla kardeşim yamanızı indirmeye başaldım ama meraktan çatlayacağım bişey rica etsem yamanızdaki BJK iNÖNü Stadyumunun bir ss koyarmısın ?
cglr eyvallah ali yayınlıyıcam msn adresimi eklersen sevinirim.... bu arada bu yamayı yüklemeden önce diğer kurulu olan yamaları siliyimmi...
ali2can2 Orjinal Mesajı Yazan: cglr eyvallah ali yayınlıyıcam msn adresimi eklersen sevinirim.... bu arada bu yamayı yüklemeden önce diğer kurulu olan yamaları siliyimmi... Oyunu baştan yükle;) ---------------------------------------------- İnönü SS;
cglr Orjinal Mesajı Yazan: ali2can2 Orjinal Mesajı Yazan: cglr eyvallah ali yayınlıyıcam msn adresimi eklersen sevinirim.... bu arada bu yamayı yüklemeden önce diğer kurulu olan yamaları siliyimmi... Oyunu baştan yükle;) İNENE KADAR YÜKLİYİM TEKRAR OZAMAN SAOL.... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »