Yılların eskitemediği program Maraton'da bu hafta Sansar Küçük AĞA ve Erkan Moroğlu'nun konuğu Ankaraspor Teknik Direktörü Tolga Kızılçay..:D

Sansar Küçük AĞA:İlk 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik elde eden Ankaraspor'un teknik direktörü Tolga Kızılçay şu an yanımızda..İyi akşamlar Tolgacım,öncelikle hoşgeldin programımıza..
Tolga Kızılçay:Hoşbulduk Sansar Abi,iyi akşamlar..
SKA:Evet Tolgacım,sana Tolgacım diye hitap ediyorum ama,yani aramızda samimiyete bi....
Erkan Moroğlu:Yaw!! Sansarcım bırak bu kibarlık ayaklarını yaauu..Dur bi dakka sen..
SKA:Peki Erkan Hocam..
EM:Şimdi Tolga yahu,nasıl oluyor da sen,Ankaraspor gibi seyirciz,desteksiz,yetim kalmış bi takımla sen bu kadar iyi bi başlangıç yapıyor,bu kadar pozitif futbol sergiliyorsun yaww..bunun sırrını bi anlatsana bize bi..
TK:Öncelikle iyi akşamlar Erkan Abi..(Erkan Moroğlu paldır küldür konuya girmenin utancıyla hafiften kızarır,bozarır ve morarır:))..İşin sırrı belki de tam senin dikkat çektiğin yerdedir abi,yani seyirci desteksiz ama bi yandan da baskısız olmak ve sadece futbola odaklamak..Takıma kamptan itibaren büyük bi arkadaşlık havası hakim,futbolculuk zamanımdakini anlayışımı şu anda takıma oturtmayı planlamıştım ve her geçen gün bunun gerçekleştiğini görmek bana büyük sevinç veriyor..Sanırım işin sırrı bu:inanç ve takım olabilmek!!!
SKA:Peki Sayın Kızılçay,,bazı medy...
TK:Rica ederim abi;Tolga de..
SKA:Peki Tolga belli kesimlerce transfer yapmadığın için eleştiriler aldın;bu konuda neler söyleyeceksin??
TK:Transfer her şey demek değildir,takımda eksik gördüğümüz yere nokta transfer yaptık,eğer ilerde gerek görürsek yine yaparız..Şunu belirtelim,transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız...
SKA:Peki sezon başından itibaren son derece iyi bir performans ortaya koyan Bilal Kısa ve Mateus hakkında ne gibi yorumların olacak?
TK:Bilal ve Mateus son derece yetenekli,saygılı ve genç yaşlardaki iki oyuncumuz,takımın her ferdinden olduğu gibi onlardan da çok memnunum.Bir başarı varsa hepimizin başarısı,Bilal ve Mateus gibi bir kaç kişi şimdilik öne çıkmış olabilir;ama emin olun,takımımın hepsi bu derecede yetenekli elemanlardan oluşuyor.
EM:Peki Tolgacım,sene sonunda takımı nerede görüyorsun bakalım?
TK:Erkan Abi,kendimize belli bir hedef koymadık buna ihtiyacımız da yok,biz sadece oyunumuzu oynuyoruz;ki daha ilerisini konuşmak için erken,aldığımız her puan da bizim için çok değerli...
SKA:Pekala Tolga Kızılçay,yayınımıza katıldın çok teşekkür ediyoruz..
TK:Ben teşekkür ederim.
EM:Ligde başarılar.
TK:Sağolun..
Program bitmiş ama,açık kalan mikrofondan reklamlara girmeden önce Erkan Moroğlu'ndan şu sözcükler duyulmuştur: "yaww Tolgacım kusra bakma biraz böyle şey,yaniii..."