canceylan36 Mert abi bide biz opt file yapıoruz da elindeki logoları da buraya upload edersen çok seviniriz.Birtek logolar eksik.
_M e E r t y z_ **Şu an elimde güncel bir OF ve kaliteli HD logolar yok çünkü bu ara Pes 6'ya zaman ayıramıyorum.**
canceylan36 mert abi pardon logo demiyceytim amblem.Peki elindeki option fileı uploadlayabilir misin rica etsem?
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Şu an elimde güncel bir OF ve kaliteli HD logolar yok çünkü bu ara Pes 6'ya zaman ayıramıyorum. Orjinal Mesajı Yazan: canceylan36 mert abi pardon logo demiyceytim amblem.Peki elindeki option fileı uploadlayabilir misin rica etsem? Anlatamıyor muyum?
_M e E r t y z_ İyi peki al bakalım... Pek güncel olmayan Option File ve 0_text logo dosyaları ( unknow_00535 ve unknow_00536 ) ;
soccertag kardeş merhaba bana 128x128 zenit petersburg ve cska moskova logolarını yaparsn çok memnun olurum
RoBiNHo_I0 _M e E r t y z_ kardeşim bana real madrid ve man city logolarını yapabilir misin boş zamanında
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: RoBiNHo_I0 _M e E r t y z_ kardeşim bana real madrid ve man city logolarını yapabilir misin boş zamanında Orjinal Mesajı Yazan: soccertag kardeş merhaba bana 128x128 zenit petersburg ve cska moskova logolarını yaparsn çok memnun olurum Arkadaşlar uzun süredir logo yapmamıştım umarım beğenirsiniz...
RoBiNHo_I0 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: RoBiNHo_I0 _M e E r t y z_ kardeşim bana real madrid ve man city logolarını yapabilir misin boş zamanında Orjinal Mesajı Yazan: soccertag kardeş merhaba bana 128x128 zenit petersburg ve cska moskova logolarını yaparsn çok memnun olurum Arkadaşlar uzun süredir logo yapmamıştım umarım beğenirsiniz... çok sağol kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş
ozancan5454 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Arkadaşlar uzun süredir logo yapmamıştım umarım beğenirsiniz... Ya Bu 64x64 PesFana'a Uymuyo bi Duzeltirmisin Kardes?? _M e E r t y z_ **Sanırım Ali gerekli yardımı yaptı.** _FbLiKr4L_ mertyz arkadaşım senden bir isteğim olacak bunları fifa 2007 uyumlu yapabilirmisin yada bunlar fifa ya uyarmı yaparsan sevinirim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
_FbLiKr4L_ mertyz arkadaşım senden bir isteğim olacak bunları fifa 2007 uyumlu yapabilirmisin yada bunlar fifa ya uyarmı yaparsan sevinirim