sagopahmet sen editörden yapıpta karşımıza geçme burda kubilay fm de kayseriye uefa aldırıp hilesis kadrosunda tevez varrrrrrr
hellguards88 ya arkadaslar bu arkadas bu adamları transfer etmemis ki oyuna baslamadan editorden degistirmis anlasanıza
gorkar bu hala konusuomu yaa allahım yarabbim dani alves fenere gs ye gelmio para hilesi yparak kayseriye mi gelecek ??? sora javi martniez riquelme bi .. gt ya krdsm bi de yalan deil diosn ayp ayıp burası hilesiz kariyer ypnların yeri
ozan87 Orjinal Mesajı Yazan: Tss_Hami şimdi aklıma geldi.sen bunları 15-20 sene üst üste bütün kupaları alsan bile onlar sana gelmez:) 7-JUAN ROMAN RQUILME 8-JAVİ MARTİNEZ 9-SERGİO AGÜERO 10-RONALDİNHO Tamamen katılıyorum kardeşim.Baya sallamışsın pardonda arkadaşım Ronaldinho nasıl gelir anlamadım.
retpeace ben kayserisporla ilk sene 7. olup sonra 3 sene üst üste 3 lig 3 kupa ve 2 süper kupa aldım benim son kadrom; Fevzi tuncay ergün teber thiago silva marlon ilhan özbay aydın yılmaz oğuz sabankay uğur inceman gustavo oberman emanuel villa kerlon
musfur2 Orjinal Mesajı Yazan: fabricante bi defa türkiye liginde yabancı oyuncu sınırlaması var hepsini nasıl oynatabiliyorsun:) bilgisayar oyunlarında yabancı sınırlaması olmuyoki
sinanberksaglam hiç güleceğim yoktu ben fenere ilk sezon mehmet topuz ve keirrison ikisi bir aldım bütçe zorlanıyor. adamın aldığona bak :D:D:Dhahahazuhahahahaha
reccioni salla da bu kadar sallama fm 2007 de bi de bu kadar adam zaten eşek bunlar öylesine kariyeri parayı bırakmış küçük takımlara gidiyolar zaten yavaş
12367896 Orjinal Mesajı Yazan: reccioni salla da bu kadar sallama fm 2007 de bi de bu kadar adam zaten eşek bunlar öylesine kariyeri parayı bırakmış küçük takımlara gidiyolar zaten yavaş bencede haklı alvesi bn fenere getiremedm 4 sezonda sen nasıl getirdin 2 yılda