Maçı bugün oynamayı planlıyorum.
ANKARAGÜCÜ 1 - 2 GALATASARAY
VE BÜYÜK MAÇ BAŞLIYOR!

Galatasaray, tarihi açısından çok önemli bir maça çıkıyor. 104 yıllık kulüp tarihinde ilk kez ŞL finali oynayacak olan Aslanlar, sonuç ne olursa olsun buraya kadar gelebilmenin sevincini yaşayacaklardır. Juventus ise 2 kere bu kupayı müzesine götürmüş bir kulüp. Bu büyük maçta Roma Olimpiyat Stadında Galatasaray'ımıza bol şans. Haydi Aslan! Dök bizleri sokaklara!!!
:eek::eek::eek::eek::eek:HERKES MİLLİ TAKIMDA SADECE YEDEKLERDEN KADRO ÇIKARABİLİYORUM:eek::eek::eek::eek::eek:
Ama olsun yine de yılmayacağız! İstediklerini yapsınlar kupa bizim !!! :mad::mad::mad:
VE KUPA GALATASARAY'IN...

Galatasaray Juventus'u yedek kadroyla penaltılarda yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nın yeni sahibi oldu, Tüm Türkiye'yi sokaklara döktü...
İşte kadrolar:

Maç:

ŞL En Değerli Oyuncular:

ŞL Rüya Takımı:

Galatasaray T.D. Sertaç Argat, görevinden ayrıldı. Yöneticilerle istenilen ücrette anlaşamadı. Sertaç Argat, "A.C. Milan, Atl. Madrid ve Valencia'ya gidebilirim" dedi.
VALENCİA T.D. QUIQUE FLORES KOVULDU!!!
Bu haberden sonra Valencia'nın işsiz Sertaç Argat'a teklif götürebileceği söyleniyor.
SERTAÇ ARGAT VALENCİA'da...
Sertaç Argat Valencia ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sertaç Argat bu haberden sonra:" Benim için çok büyük bir başarı. Buraya geleceğimi daha önce bana Mert__ söylemişti de ben bile inanmamıştım:D. Umarım kimsenin yüzünü kara çıkarmam!" dedi.