ASLAN MİLANO'DA...
Galatasaray, ŞL Yarı Final rövanş müsabakası için Milano'ya indi. Aslan'ın A.C. Milan ile yapacağı zorlu maçın hakemi Hırvatistan Futbol Federsayonu'ndan Edo Trivkovic.
Aslan eğer 2 den fazla farklı yenilirse finalde Juventus'un rakibi Milan olur. Aslan eğer gol atar ve 2 farklı yenilirse finale çıkar. Haydi Aslan'ım. Milano'dan avantajlı bir skorla dön ve finalde Juve'nin rakibi ol...
AARİTALO: "GALATASARAY'ı İSTİYORUM!"
Galatasaray'ın eski oyuncusu Juventus'lu Mika Aaritalo, rakip olarak Galatasaray'ı istediğini belirtti. "Galatasaray'ı istiyorum; çünkü eski takımıma karşı oynamak hayalim." dedi.
BU İŞ BU KADAR!!!

Galatasaray, Milano'da yenilmesine rağmen finale yükseldi, tüm Türkiye'yi sokağa döktü!
Sertaç Argat finale yükselmeleriyle ilgili: "Çok büyük bir başarı; ancak finalde rakibimiz güçlü ekip Juventus. Çok iyi hazırlanmamız lazım. Finalle ilgili tel sorun ise Uğur, Sabri ve Ümit'in kart cezalısı olmaları" diye konuştu.

Dönelim lige...

Yine yardımcı antrenör;) Şimdi sırada Türkiye Kupası Finali var...
TÜRKİYE KUPASI GALATASARAY'IN...

No comment:D
LİGDE DERBİ ZAMANI

ŞAMPİYON KASMADI!

Şampiyonluğu garantilediğimiz için oyuncularda bir rehavet vardı. 17 maçlık yenilmezlik serilerini bozmak isterdim; ama olmadı:(
Şampiyonluk garanti; onun için artık lig maçları yardımcı antrenörün. Bu yüzden sadece yazıyla göstereceğim...
MANİSA 0 - 1 GALATASARAY
SİVAS 0 - 2 GALATASARAY