kaan301 abi benim pc 1 gb ram 512 mb ekran kartı sistem öz. sahip bende de devre arasında skor yerinde siyah bişi var acaba bunun nedeni nedir ??
T_S_C_BuRSa bi işi yapıosunuz ama bari adam gibi yapın verdiğin optionfile rar şifresi istiyor içine giriyoruz tıklayın dior onada okey onuda açıyoruz site kapanmış yazıverseniz suraya milleti boşu boşuna uğraştırmayacaksınız buyur şimdi yaptık bütün yamaları optionfile yi atamıoz onun içinde emeğe saygı diyemiyoruz kardeşim.!
_KolerA_ Orjinal Mesajı Yazan: T_S_C_BuRSa bi işi yapıosunuz ama bari adam gibi yapın verdiğin optionfile rar şifresi istiyor içine giriyoruz tıklayın dior onada okey onuda açıyoruz site kapanmış yazıverseniz suraya milleti boşu boşuna uğraştırmayacaksınız buyur şimdi yaptık bütün yamaları optionfile yi atamıoz onun içinde emeğe saygı diyemiyoruz kardeşim.! kardeşm option file çalışıo sayfa 98 falan bak orda wardı..ama 1.20 olmuo güncelleme:mad: oyunda sürekli düzenle diorz falan
hhyx 1.20 yamasının olması için oyunuyeniden kuracaksın hiç crack yapmadan 1.20 yamasını da kurup sonra 1.20'nin crackını yapacaksın o zaman oluyor.
_KolerA_ oyunu silip bidaa yüklicem sonra 1.20'nin crackini yapcam??..ama indirdim onun içinde crack dosyası falan yok _KolerA_ ya off yexan option file i indirmeyi başaramadım yardımcı olmak isteyen onuryexan@hotmail.com sthrad o güncellemeyi yükledim 1.20 olanı ama yüklerken setup cold not find a file on the specified path or disk please check that the proper disk is intrested or specify a new path. unable to locate file E:\Pro Evolation Soccer 2008.msi. yazıo bi çözüm lütfen _KolerA_ kmse bakmıo konu öldü resmne ya:mad: sametbjk option file nasıl inecek yardım cı olurmusunuz pess 2008 e yeni başladım da FerNanDo_JoSe_TorRes_SaNz Orjinal Mesajı Yazan: sametbjk option file nasıl inecek yardım cı olurmusunuz pess 2008 e yeni başladım da http://rapidshare.com/files/79015241/option_file.rar bu adresten indirebilirsin... 38mesut38 cok kolay oldu süpper bir yama emege saygi XII **1000. mesaj benden..buda yamanın güzel ve ilgili olduğunu kanıtlıyor..Tebrikler..** helderpostiga yama icin de tsk zorda olsa kuruluyor sayfa 8 de 2. link var ,,ayrıca her oyuna girdiginde load etmeli ekotor pes 2008 option dosyasını inderemiyorum biri bana yardım etsin yexan beyler ben tüm işlemleri yaptım türkcell süper ligde oyuncular hala hollanda ligi oyuncuları ve Bundesliga da da sadece takımların isimleri var oyuncular yok bi çözüm lütfen... BJ 2 Dollar oyundayken düzenleme-yükle-evet düzelir Tugi1905 Option filenin download sitesini açınca pesedincenter.com açılıyor oradan nerden indiricem? biriniz yardımcı olursa sevinirim Tugi1905 Hiçkimse yardım edemeyecek kadar meşgul mü acaba !!!!! diplomat61 ARKADASLAR FAİLED HATA VERİYOR FAİLED TO COMLETE « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
sthrad o güncellemeyi yükledim 1.20 olanı ama yüklerken setup cold not find a file on the specified path or disk please check that the proper disk is intrested or specify a new path. unable to locate file E:\Pro Evolation Soccer 2008.msi. yazıo bi çözüm lütfen
FerNanDo_JoSe_TorRes_SaNz Orjinal Mesajı Yazan: sametbjk option file nasıl inecek yardım cı olurmusunuz pess 2008 e yeni başladım da http://rapidshare.com/files/79015241/option_file.rar bu adresten indirebilirsin...
helderpostiga yama icin de tsk zorda olsa kuruluyor sayfa 8 de 2. link var ,,ayrıca her oyuna girdiginde load etmeli
yexan beyler ben tüm işlemleri yaptım türkcell süper ligde oyuncular hala hollanda ligi oyuncuları ve Bundesliga da da sadece takımların isimleri var oyuncular yok bi çözüm lütfen...
Tugi1905 Option filenin download sitesini açınca pesedincenter.com açılıyor oradan nerden indiricem? biriniz yardımcı olursa sevinirim