hekese merhaba arkadaslar ben olan bıtenı okuyarak gecırdım ve sonunda bu yamayı yuklemeye karar verdım ve denılen herseyı yaptım gercekten yama mukemmel olmus ugrasanlara helal olsun emege saygı ama cogu kısıde olan hatalar bndede oldu sıralayacak olursak:
1,psv-ajax-az bu uc takımın adı fener-bjk-gs olmus takım adlarını degıstırmeyı denedım olmadı degısmıyo
2,alman lıgındekı bayer munıchın adı bonus team olus oyuncular player1-player25 fln olmus ve others a dakı bı takımın oyuncuları bayermunıchın oyuncuları ve takımın adı bayern munıch ama bunu oyuncu takası ıle duzeltılıyo oyuncular grcek takımlarına gıdıyo ama takım adları kalıyo yanı alman lıgındekı bonusteam bayern munıch oluyo oyuncular dogru other a dakı takım dandık bı takım oluyo ama adı bayern munıch kalıyo
3,tsl lıgının logoso dogru takımları dogru yanı hersey olmus ama tsl yı secınce erevıs dıye bı lıg adı olarak gecıyo yanı hollanda lıgının adını tasıyo tslının lıgını yapa bılmek ıcın hollanda lıgını seccez
4,Rıze ve manısanın guclerı yuksek olmus bıde bı kac transfer tam olmamıs ornk:holoska bjkde deıl ama oda transfer yaparak duzelır kolay ıs
bende olusan hatalar bunlardı duzeltebıldıgımı duzeltım yamanın guzel oldugunu yıne soyluyorum gerı kalan hersey yamanın acıklamasında oldugu gıbı dogrudur benım bukalan sorunlarımı nasıl duzeltebılırım?yardım ıstıyorum
HERKES OKUSUN
YAMAYI YAPANLARINI ELLERINE SAGLIK EMEGE SAGLIK
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)