safak2834 Arkadaşlar çok Sagolun Herşeyi Denilen Yol üzerinde Yapmaya çalıştım Olduda Aslında ama Türk Takımları yani Trabzonspor Sivasspor felan Başka Takımların Yerine Geçmişler Yani Onların Bayrakları ve Formalarıyla çıkıyolar bunun için Ne Yapabiliriz ve şunuda Eklemek İstiyorum benin Master Lig açılmıyodu önceden Hayla Açılmıyo Nasıl DÜzelte Biliriz yaw Ben Sadece Master Lig için Aldım bu Oyunu :(
KENE001 Abi emeğine sağlık güzel indirdim kurdum ama abi türk takımları farklı fb ajax falan olmuss nası düzeltcez
safak2834 ewt Arkadaşlar Aynmı Hata Bendede var yaw Türk Takımları PSV Vitesse AZalkmar gibi Takımların yerine Geçmişler Sİmgeleri ve Formaları Aynı ama Takım isimleri ve Futbolcular Degişik Formalarla Simgeleri nasıl Ayarlıyacaz ???
fatih_alpoguz ya arkadalar hem armalarr hem formalar ayrıca premier ligin de formalar hep chelsea nasıl düzeltiriz bunları(man utd chelsea forması giyiyor,galatasaray psv yerinde formalar falan aynı nasıl düzeltecez)lütfennnnnnnn yardım:o
mertcanizmm bu yamayı uygulamayın :mad: takımların formaları isimleri degişiyor türk takımlarında futbularıcı yabancı galatasary psv oluyor vede hakemin seside çıkmıyorrrr:mad: