timsah34 arkadaşlar bu yamada sadece kulüplerin logoları değişmiş futbolcu isimleri falan hep yabancı yani yama hikaye
hhyx option file bende var ama internete upload yapmam engelli, upload sitelerine giremiyorum. eğer özel mesajla gönderilebiliyorsa isteyene gönderebilirim.
hhyx futbulcu isimleri yabancı derken neyi kastettin . oyuncuların isimleri doğru ama üzerinden transfer dönemi geçtiği için ocaktaki transferler yok haliyle.
kursadsefa optionfile ı aradım taradım bulamadım. İlgilenen de yok gibi.... yardım ederseniz sevinirim. zaten kotayı doldurduk :)
kursadsefa Arkadaşlar optionfile dosyasını ben temin ettim. İsteyen arkadaşlar kursadsefa@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.
007jami Arkadaşlar pu patch in exe hali yokmu yani direkt olarak yükleyebileceğimiz. Tek tek importlamak biraz uzuyorda.
Cakhin17 Ahh ahhhh bu yamaları yapanın elıne saglık ama Bunları kurmak bır ıskence gercektennnn !!! Bu yamaların kurulumunu cok daha basıt hale getırcek bırsey yok mu once onu alsakdık :D
kapak ya kardeş PES 2008 TSL Pro Patch v1 Optionfile dosyası görünmüyor tıkladım alakasız bişey açılıyor ona bi bakabilirmisin
Hakancey PES 2008 TSL Pro Patch v1 Optionfile ------- arkadaşım bu dosya inmiyo yardımcı olursan cok sevinirim birde pes 2008 DE attığım golleri oyunun dışında masa üstünde nasıl izleyebilirim vARMI OYLE VİDEO PROGRAMI YARDIMCI OLSANDA OLMASANDA SAYGILAR SEVGİLER EMEĞİNE SAĞLIK..............