Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_Claw
Orjinal Mesajı Yazan: Makaay
ilk yarıda 4-5 net pozisyonumuz var golle birlikte.galatasarayın ise henüz tehlikeli bir atagı yok gerçi nondanın atagı sayılabilir hadi cok zorlarsak.hakem kartlarında ve faullerinde ilk yarıdakinin aksine daha adil olursa bu mac cok daha farklı olur.zira ilk yarıda hakemin neden galatasaraylılara kart cıkarmamakta ısrar ettiğini cözebilmiş degilim...
Ya yazmıycaktım da tutamadım kendimi bu maçta da hakeme sataşcak nasıl bişey buluyosun vallahi hayranım sana(!)
Maça gelince uzun süredir bu kadar sıkıcı bi derbi izlememiştim FB'nin çok erken gol atması maç içinde kendileri içinde kötü oldu bence 1-0'a yattı çünkü fenerbahçe bence saldırıp farka gitmesi gerekiyor...
Neyse maç başlıyor 2tarafa da başarılar.
yaz kardeşim yaz niye yazmayasın.sen yazasın diye yaptık geliştirdik bu forumları.ilk yarıda hakem servet,barış ve sabriye göstermesi gereken bariz kartları es geçti şikayetim budur,ki mesajımda da kartlar konusundaki dengesizliği belirtmiştim ama algılanamadı sanırım.
valla bu mac kazanılır kaybedilir de 4-0 ı 6-0 ı unutturacak skoru kacırıyoruz resmen,gerek ilerdeki beceriksizlikten gerekse orkunun iyi oyunundan.bu kadar gol kacmaz...