_M e E r t y z_ Flood oldu belki ama bu logo nasıl? Bu tarzda ve kalitedeki logolar işinizi görür mü yoksa daha da iyileri mi lazım?
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: ozankaraman Bende yamada emeği geçenlere katılıyorum :D Uğura Söledinmi?
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Ya Bunlar Olurda Çok Büyükler Bu Resimler Yinede Saol;) Ne kadar büyük olursa kalite de o kadar artar.Eğer küçülmesi gerekiyorsa da photoshopta kaliteyi bozmadan küçültürsünüz.
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Ya Bunlar Olurda Çok Büyükler Bu Resimler Yinede Saol;) Ne kadar büyük olursa kalite de o kadar artar.Eğer küçülmesi gerekiyorsa da photoshopta kaliteyi bozmadan küçültürsünüz. Ok Ben Photoshoptan Fazla Anlamam Uğura Sölerim;)
_M e E r t y z_ **Hangi boyutlardaki logoları kullanıyosunuz mesela 256*256 veya 512*512 ? Hangi boyutlar ?**
uurture **Logolar için teşekkürler Mert biraz daha küçük olursa logolar daha iyi olur bizim için Atv'nin logosunu atarsan sevinirim. Ozan sende çalışma yap yoksa yamada olamazsın...**
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Gerçekten D Spor Harika Bir Şey:eek: Bu Kadar Güzel Yapabileceğimi Tahmin Etmezdim:D
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: baro94 buyur abi Çok Saol Ama Bu Atvnin Gerçek Logosu Değil Biz Başka Bi Tane Atv Logosu Koyucaz Yinede Saol:)