C.Ronaldo10 Evet Arkadaşlar Hızla İlerliyoruz:) Az Önce Star Tvyide Bitirdim Ve Oyundan Bi SS Eğer Hatalarım Varsa Lütfen Söyleyin O Hataları Düzeltebilirim
YaTTara35 Ustalar ne yaptiysam düzeltemedim logo yerine siyah bir kücük ekran var birde takim isimleri ilk girerken yanlis gs-manisa yerine kaiserslautern-hamburg yaziyor [url=
gokhan_gs Alexander Zaman Göstergesinin Felan Nasıl Yapılacağını Anlatmayı Düşünmüyor musun??? Bu Arada TV8 Güzel Olmuş
foxsel Güzel çalışmalar. Bir şey sormak istiyorum ilk mesajdaki star tv görüntüsünde bir yanlışlık mı var? Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Star Tv (Şampiyonlar Ligi Scoreboard'ı) By Alexander
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_gs Beni Kaileye Alan Yok Mu Uğurla Konuş Banada O Dedi Gel Beraber Patch Yapalım Diye
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_gs Yaw Kaç Kere PM Attım Hiç Cevap Vermiyor ki Neden Aceba Uğur 2 Saat Online Olmadığından Olmasın Sakın:D
ketur ooo super olmus ronaldo kardesimm ;) upload edermisin ya ltfen linki bekliyorum smdiden tskurler
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: ketur ooo super olmus ronaldo kardesimm ;) upload edermisin ya ltfen linki bekliyorum smdiden tskurler Yamanın İçinde Olacak Zaten Yama Çıktığında İndirirsin;)
_Professional_ yamada pes 6daki gibi oyun içinde istediğimiz skorbordu kullanabilecekmiyiz pes 2008 de sadece 1 skorbord imkanı var diye biliyorum
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: _Professional_ yamada pes 6daki gibi oyun içinde istediğimiz skorbordu kullanabilecekmiyiz pes 2008 de sadece 1 skorbord imkanı var diye biliyorum Üzgünüm Kardeş Ama Sanırım Öyle Yapamayız:(
_M e E r t y z_ **Çok güzel çalışmalar.Yalnız TV logoları çok kalitesiz.Meraktan soruyorum acaba kaliteli logomu bulamıyosunuz yoksa başka bi problem mi var?**
uurture Orjinal Mesajı Yazan: _Professional_ yamada pes 6daki gibi oyun içinde istediğimiz skorbordu kullanabilecekmiyiz pes 2008 de sadece 1 skorbord imkanı var diye biliyorum Şuanda böyle imkan yok ama olabilirde siz patch'in içinde hangi scoreboard'ı beğeniyorsanız onu kurcaksınız... Kanal A (Uefa Kupası) ve CNN Turk (Cl) Scoreboardlarıda olacaktır...
uurture Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Çok güzel çalışmalar.Yalnız TV logoları çok kalitesiz.Meraktan soruyorum acaba kaliteli logomu bulamıyosunuz yoksa başka bi problem mi var? Flood için özür... Dediğin gibi Mert logolarda sıkıntı yaşıyoruz istediğimiz düzeyde bulamıyoruz sizlerdende bundan dolayı yardım istiyoruz..