Legend_Ghost_2307 eğer adminde çıkıcak dediyse bugün kesin çıkıcaktır.. ama herkes bi anda yüklenince inş. bi sorun olmaz güzelim linklere :D
ufubo bence gece 12de açıklansın linkler. download hızlarının arttığı bi saat oluyo. bi de akşama kadar işim var :P şaka bi yana, hazırlayanların ellerine sağlık. umarız TSL'nin asıl şerefli takımları olan anadolu takımlarına gereken önem verilmiştir ;)
batukan61 Orjinal Mesajı Yazan: ufubo bence gece 12de açıklansın linkler. download hızlarının arttığı bi saat oluyo. bi de akşama kadar işim var :P şaka bi yana, hazırlayanların ellerine sağlık. umarız TSL'nin asıl şerefli takımları olan anadolu takımlarına gereken önem verilmiştir ;) ondan bi kuskun olmasin yama yapımcıları anadolu takımları,oyuncu güçleri v.b gerçege gore uyarladılar
Emre. ** **Bilmiyorum ama Filefront sa indirmem kendim yaptıgım tsl oynarım sadece belediye forması bulurum birindsen oldu sana TSL
efyuar arkadaslar benden size tavsiye oyununuzu kopyalayın aksi taktirde bozulabilir.ben öyle yaptım :D belki beyenmem diğerini istersiniz yeniden yüklememek için