sakatlıklardan mı bilinmez takımda yaşanan düşüş halen daha devam etmekte.
büyük umutlarla yeni bir beyaz sayfa umuduyla çıktığım fb maçını son dakikalarda ilhanın ayağından yediğim golle yenik tamamladım.

ardından fiorentina karşısına grupta ya tamam ya devam maçına çıktım.

ve yine kaybettim :(

oynadığım ve artık rakiplerimin sertlik dozunu son raddeye taşıdığı sivas maçından sonra dayanamayarak bir kez daha hakemler hakkında pek iyimser olmnayacak şekilde konuştum ve sonunda 1 maç ceza aldım ve bu cezamı trabzonspor ile oynayacağım kupa maçında çekecektim.

bir önceki sene şampiyonlar liginde final oynamış olan kayserispor artık gol atamaz bir hale gelmişti.ve bu halde deplasmanda fiorentina karşısına çıktım.

bu maç tam bir sürpriz olmuştu ve gruptaki dengeler altüst olmuştu.bundan sonraki maçlar artık fazlasıyla önem kazanmış duruma geldi.
istanbulsporla deplasmanda oynadığım maçı o.lyon maçının antrenmanı olarak görüyordum ve düşündüğüm gibi de oldu

ve takım için son derece önemli olan o.lyon maçına çıktık ve ilk 3 maçta 3 yenilgi alan kayserispor...

o.lyon engelini 3 golle ve temiz bir futbolla aldı ve diğer maçta manu fiorentinayı italyada 2-1 mağlup edince hem kendisini bir üst tura taşıdı,hem de grupta kalan 3 takımı da ateşe attı gruptaki son durum: