Büyük maç geldi çattı..!!!!!

Yılların derbisi Barcelona-Realmadrid maçı NouCamp stadında 97983 biletli seyirci yerini almış takımlarından galibiyet bekliyorlardı.FatihKiris maçtan önce yaptıgı açıklamada "herşeyimiz hazır oyuncularım tamamen konsantrasyon olmuşlar beni bile duymuyorlar onlara güvenim sonsuz çıkıp ellerinden geleni yapacaklarına eminim Maç bitiminde Real için üzgün olacagım burdan puansız dönmek onlara zor gelecek." dedi
Nou Campta Karnaval..!!

Samuel Eto'o Başka hiç bi söze gerek yok.
Maçtan sonra Fatih Kiriş Noucamp stadında yaptıgı basın toplantısında....
Spiker..:Öncelikle Tebrikler Süper oyun süper bi sonuç
Fatih K.:Teşekkür ediyorum Takımım ve kendi adıma.
Spiker..:Bu maça gelene kadar nasıl hazırlandınız oyuncularınıza özel sölediginiz şeyler oldu mu yada taktiginizde bi değişiklik söz konusu muydu.
Fatih K.:Kesinlikle taktigimizde bi değişiklik olmadı biz dier maçları nasıl oynuyorsak bu maçada böle çıktık ancak tabikide Real Madridle oynadıgımızı ve dahada dikkatli olmamız gerektigini biliyorduk.Oyuncularıma hafta içinde sürekli söledigim şeylerden birisi Heyecan sizin düşmanınız sakin ve sabırlı olun Başarmak için inanın dedim onlarda çıktılar aslanlar gibi kazandılar..
Spiker..:Pekela bi anda ülkenin basını size çevrildi Bize geçmişinizle ilgili biraz bilgiler verebilirmisiniz acaba_?
Fatih K.:Lütfen Bunları sonra konuşalım şuan çok önemli bi maçtan çıktık bugün sevinip yarın hemen Levski ile oynayacagımız Şampiyonlar ligi maçına konsantre olacagız eger bu maçla alakalı sorunuz varsa onları cevaplayayım.
Spiker..:Samir Nasri oyunu sakatlanarak terk etti acaba durumu nedir bilgi verirmisinz_?
Fatih K.:Nasri kadromuzun kilit isimlerinden birisi bugün korkuttu bizleri ancak yapılan incelemelerde önemli bişeyi olmadıgı ancak net bilginin yarın belli olacagı sölendi.
Spiker..:Peki Syn Fatih Real Madrid gibi bi dev takıma karşı 4 forvetle çıkmak ne kadar akıllıca yada bu cesaretiniz rakibinizi küçümsediginiz anlamına mı geliyor acaba_?
Fatih K.:Kesinlikle bi küçümseme söz konusu değil ancak ben oyuncularımı Sadece forvet oyuncusu yada defans oyuncusu olarak sınınflandırmam Bİ pozisyonda gördügünüz Ronaldinho defanstan top çıkarıyordu bi pozisyonda milito forvette gol arıyordu benim anlayışıma göre bir Futbolcu Herşeyiyle önce sporcu olmalı.Koşmayan Pres yapmayan Takım oyunu oynamayan bi futbolcuyla bizim işimiz olmaz
Spiker..:Pekala son olarak Eto'o hakkındaki düşünceleriniz nedir._?
Fatih K.:Eto'o gerçekten Tam anlamıyla bi golcü Bana göre şuan Dünyanın en iyi ve en formda Oyuncusu Kesinlikle Kalitesi tartışılmaz Forvet hattımızdaki uyum ilerki maçlarda dahada belirgin hale gelecektir buna eminim.
Spiker..:Çok teşekkür ederiz bize vakit ayırdıgınız için Başarılarınızın devamını dileriz.
Fatih K.:Ben Teşekkür ederim bu galibiyet Tüm taraftarımıza armaganımız olsun..!!
Sıradaki Rakibimiz Levski Sofyaydı Ve rahat bi galibiyet aldık.

Zorlu bi maç bizleri bekliyordu Rakibimiz Valencia..!!

Maçtan sonra yapılan açıklamadan."Kısır bi maçtı pozisyonlar oldu ancak yeterince istemedik ve deplasmanda aldıgımız 1 puanla evimize geri dönüyoruz oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum ayrıcada Eto'o nun sakatlanarak oyundan çıkması takımımızın tüm moralini bozdu.Eto'o 1 hafta sahalardan uzak kalacak"
Sıraki maçımız Real Betisle Oynayacagız
Maçtan önce Adeta demeç savaşı yaşandı.Betis Teknik direktörü Hektor Cuper Barcelona Teknik direktörü Fatih Kiriş hakkında çok agır konuştu...
Cuper, Fatih Kiriş O mevkiye yakışmıyor 1-2 maç kazandı die baş tacı etmememiz gerekiyor öncelikle daha bizle oynamadılar kendilerine bu kadar güvenmemeleri gerekiyor.Biz onlardan daha iyiyiz ve bugün kazanan taraf olacagız dedi.
Bu yoruma karşılık Fatih Kiriş'in yanıtı çok ilginçti..
Basının ısrarları sonunda konuşan Fatih hoca Betis takımını sahadan silecegiz bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Maçtan sonra yapılan açıklamada Takımını kutlayan Fatih Kiriş Cuper Hocayada maçtan önce konuşmasının yanlış oldugunu ve Barcelona isminin O kadar küçümsenmemesi gerektigini İmalı bir dille Hatırlattı.
Riazorda Tarihi gün..!!
Maç öncesi mikrafonlara konuşan Fatih Hoca.
"Deportivo ile oynayacagımız maçta Eto'o ilk 11 başlayacak olması benim yüzümü güldürüyor.."

Maçın ardından Fatih Kiriş..
"Maçın böle olacagını tahmin etmiştim mükemmel bi İvme yakaladık Oyuncularım gerçekten formlarının zirvelerinde onları kutluyorum."dedi
Ligde geride kalan haftalar sonunda puan durumu

Şampiyonlar ligi haftası..!!rakip schalke
Maçtan önce Klüpten yapılan açıklamada Teknik direktör Fatih Kirişe duyulan güven Bi kez daha deklare edildi

Maçtan sonra Noucamp adeta Karnaval alanına döndü Taraftarlar Farklı galibiyetten sonra Çıldıgınlar gibi eylendiler.
Şampiyonlar liginde Puan durumu

1 sonraki Yazımızda
Barcelonanın SüperStarı Ronaldinho İle şöyleşi.
Maçlardan görüntüler ve yorumlar
Transfer Çalışmaları
Şampiyonlar liginden geniş bilgiler yer alacaktır....