uurture Evet arkadaşlar Pes 2008 geçmiş yıllara göre grafikte yaşanan problemler yüzünden birçok komik hata çıkıyor resim veya anlatım şeklinde yorumlarınızı paylaşabilirsiniz... İlk benden olsun Faul Burdanda Kullanılır mı???
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Evet arkadaşlar Pes 2008 geçmiş yıllara göre grafikte yaşanan problemler yüzünden birçok komik hata çıkıyor resim veya anlatım şeklinde yorumlarınızı paylaşabilirsiniz... İlk benden olsun Faul Burdanda Kullanılır mı??? o kornerde olabilir:D:D:D
bandobras neden bende böyle gariplikler yok?ben highda oynuyorum oyunda fazla grafiksel anlamda kusur yok...sanırım LOwda bu
axix252506 hocam oyunu hangi detayda oynuyorsun..ben full detayda master league de 2012 sezonundayım bir iki kez sadece futbolcunun karambolde kale önünde fileden geçmesi dışında bi bug olmadı..
ScRyedd **Puhaha yav bende 1 tane bug olmadı şu zamana kadar merak ediyorum nasıl birşey acaba :D :D**
R2.Savage Bu olaylar kesinlikle LOW grafik ayarlarıyla ilgili.Tecrübeyle sabittir ;) High da böyle şeylere hiç rastlamadım...
James Sunderland Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Var arşiv olucak yakında.Yeni bir komedi daha... Yeni ault kullanma stili Dünya'da ilk... Bu baya komikmiş.
uurture Yorumlar için sağolun sizdede böyle gariplikler oluyorsa paylaşabilirsiniz.Evet yeni komedi daha... Kaleci sözde seyirciler ile özlem gideriyor...
_SeLiM_07_ Diğer Resimdeki Aut Atış Olayı bendede Olmuştu Üşenmeseydim Videosunu Koycaktım, Rezillik...
uurture **Ben şimdi 1024*768 low'da oynuyorum artık olmamaya başladı böyle hatalar ama medium yapınca oyun kasıyo acayip...**
mursel134 konami oyuna kapsamlı bir patch çıkarma süreci içinde. Bekleyelim bakalım nasıl olacak. Ayrıntı konaminin resmi sitesinde news bölümünde var. http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=293
uurture Orjinal Mesajı Yazan: mursel134 konami oyuna kapsamlı bir patch çıkarma süreci içinde. Bekleyelim bakalım nasıl olacak. Ayrıntı konaminin resmi sitesinde news bölümünde var. http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=293 Teşekkürler...