Kayserispor Yılın Transferini Yaptı:
Dünyanın en önemli futbolcularından NİKOLAS ANELKA'yı 20MN EURO'ya kadrosuna kattı.

İşte Transferin Öyküsü:
Anelka 2 yıldır Bolton'da kötü günler geçiriyordu.Bir türlü forma şansı bulamıyor,bu yüzden idmanlara gelmiyor ve sürekli hocasını eleştiriyordu ve çok mutsuz bir durumdaydı geçen sezon sadece Premier ligde sadece 6 maçta görev almıştı ve gol atma başarısı gösterememişti,bunun üzerine transfer listesine konan yıldız futbolcuya 20 MN EURO fiyat biçilmiş ancak kendisi ile ilgilen Benfica,Leski Sofia,Rangers ve Red Star takımları bu parayı vermemişti.Bunun üzerine harekete geçen Kayseri yöneti 20 MN EURO'yu hemen verdi ve görüşmeler başladı.Anelka'ya klüp tarihin en klass sözleşmesini önerildi sınırlar zorlandı ve sessiz bekleyiş başladı.3 Gün sonra 31 yaşındaki futbolcudan olumlu cevap geldi ilerleyen yaşını göz önüne alan Anelka ilerleyen yaşımda düzenli forma giyebileceğim bir klüp arıyodum ve buldum tekifinizi kabul ediyorum dedi ve hayaller gerçek oldu.Anelka Kayserili oldu.
Tüm Avrupa basını artık Anelka'nın bittiğini söylerken Anelka burda kupalar kazanmaya geldiğini söyledi ve Avrupa basınına sert çıkışarak onlara bitmediği gösterecem burda yeniden doğucam dedi.
Anelka Dün Gece Oteller Dolu Olduğu İçin Kayserispor Basın Sözcüsü Burhan Altintop'un evinde Kaldı.

Burhan Altintop Anelka Hakkında TV'YE İlginç Açıklamalar Yaptı.