el kun Arkadaşlar bende ortak kariyer yapmak istiyorum;ama bilen birisi olması lazım MSN;sukru-altunsu@hotmail.com
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Var mı iki kişilik bir kariyer yapmak isteyen? 1000 mesaj altı gelmesin :D Ben de varım Ozan:D 120 mesaj var ama olsun:D:D
sergley ya beyler ben boyleyarım yamalak oynmaktan bıktım en bastan soz verdıyom mılete sonra yok falan dıyor ondan benımle hic karıyerı bırakmadan oynamak ısdteyen varsa msn adresımı eklesın msn: tug.kan@hotmail.com
2ce arkadaşlar ortak kariyer açmak istiorum ama hiç bi bilgim yok beraber oynamak isteyen varsa msj atsın
2ce Orjinal Mesajı Yazan: sergley ya beyler ben boyleyarım yamalak oynmaktan bıktım en bastan soz verdıyom mılete sonra yok falan dıyor ondan benımle hic karıyerı bırakmadan oynamak ısdteyen varsa msn adresımı eklesın msn: tug.kan@hotmail.com ben bırakmam ama bilmiorum kurmayı fln
CiBeRnAo Orjinal Mesajı Yazan: _Nilmar_ 2 kişilik kariyer yapmak isteyenleri bekliyorum MSN:sukru-altunsu@hotmail.com kardes qeL ortak kariyer yapaLımm msn mi eklersen sevinirim b.erq@hotmail.com
aneurysm Beyler ortak kariyer konusunda bir sorum olacak.Ben arkadaşımla yapmaya kalkıştım çok yavaş olmuştu,oyun ilerlemiyordu.Buradakilere bakıyorum millet almış başını gidiyor.Bir çaresi falan varmıdır?Bu sorunu atlatırsam bende ortak kariyer yapmak istiyorum.
kemaleyupoglu Arkadaşlar FB - GS alıp ve ya FB - herhangi turk takımını alıp ortak kariyer yapmak istourum MSN:kemal_eyupoglu846@hotmail.com
Ronaldinho 80 ortak kariyer yapmaK isteyenler eklesin veya özel mesaj yollasınlar yada burdan yazsınlar.. : Msn: r10_gfb@hotmail.com
blufstar Hamachi Ağ Adı:ronaldo_FB Ağ Şifresi:1278 MSN Adresi:t.mert_ayd@hotmail.com Online Olduğunuz Zamanlar:haftaiçi 13:30dan sonra haftasonu full Oynamak İstediğiniz Lig:farketmez
canas906 Arkadaşlar bende katılmak istioyrum ama hamachiyle ilgili pek bir bilgim yok elimden geldiği kadarıyla fazla online da olamam ama ben kariyer yaparım senle diyen arkadaşlar buyursun database 8.0.2