_SeLiM_07_ Bu Formada Çok Güzel, Keşke Bende Oyunda Bu Formayı Kullanabilseydim Ama Yok Explorer Cart Curt Yükle Yok Onu İmport Et :S Hiç Anlamıyom Şu İşi
saydam formadaki numara renklerini degiştirmenin yolunu bulamadıgım icin şimdilik arkasına kırmısı bir yer yaptım ama ilerde degiştiririz
saydam Orjinal Mesajı Yazan: Dragon Leo avea yazısı hatalı gibi geldi ama yinede ellerine sağlık şimdi nasıl?
saydam .bin yapmana gerek yok anlatayım daha sonra veee :D aferim bana :P İşte bu kadar basitttttt Hadi şimdi bana aderin size iyi oyuunlarrrr
maradona10 baba oyuna ekledim numaralar yok, forma cok güzel ama su font ve numarayi halletmeni bekliyorum, bayildim formaya, kirmizisinida yaparsan cok iyi olur su formayi.
saydam numaralar vardırda sen onu beyaz forma yerine eklersen daha iyi olur şimdi tam hatırlamıyorum yani numaraları kırmızı olmayan yerine ekle. fontlarla henuz oynayamıyoruz kırmızıya gelince ok yaparım
saydam Orjinal Mesajı Yazan: Zehr Teşekkürler Hakan abi anlatımda yapmışsın gayet güzel olmuş , ellerine sağlık. rica ederim cnm nedemek ayrıca o formayı 8bit yaptıkdan sonra hangi forma yerine koymak istersen oraya sürüklemen lazım