Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter
First_Look arkadaşım öncelikle herkese yardımcı olmaya çalışan tarzın nedeniyle seni tebrik ederim. Bir yama yapıp sonra ortadan kaybolan kişilere örnek olsun bu. Buradaki kullanıcıların hepsinin bilgi düzeyi farklı olduğu için değişik sorular gelmesi normal. Benim soruma verdiğin cevap ise açıkçası beni pek tatmin etmedi. Benim dosyaları değiştirme ve importlama ile ilgili bir sorunum yok.DKZ ve MP3-WAV converter programı ile bunu hallediyorum. Benim istediğim hangi dosyada hangi müzik var. Bir nevi harita yani. Tek tek dinlemen gerek demişsin, onu bende biliyorum ama hiç de pratik değil be dostum :D Elinde müzik dosya id leri ile ilgili bir bilgi varsa paylaşırsan sevinirim. Kolay gelsin.
dostum güzel sözlerinden dolayı Teşekkürler.fakat belirttiğim gibi.taraftar idleri bu sayfada.
http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=94066&pagenumber=1&perpage=10
tıkla bi bak istersen benim tüm müzikleri dinleyip tek tek kayıt edip donra oyunda çalan müzikler ile karşılastırıyorum.
fakat bazı müziklerin oyunda rastgele çaldığını öğrendim.
sabit müzikler oyuna giriş müziği id 87 maça balaşlarken id-132 bu dosyalar cs.img adındaki dosyada
diğer rs_e.img adındaki dosyada ise başlangıçda ilk numaralarda oyuna başken mesala master lig ve diğer lige başlama müzikleri var.onları henüz kıyaslayıp numaralarını alamadım hepsini dinleyerek oyun oynanırken kayıt etmek ve sonra dosyaları karşılaştırıp idleri almam gerekiyor.sanırım bunu ilerde yapabilirim.