Kezman_batu9 Gk: Edwın Van Der Saar Cb: Rıo Ferdinand Amf:Cristiano Ronaldo Cf: Zlatan Ibrahimovic :)
Muko71 ben transferlerimi genellikle dayanıklılağa göre yaparım. o şekilde bakarsak: 1-gomes veya yohann pele 2-heitinga veya essien 3-quaresma veya ribery 4-rooney veya halil altıntop
xqKNx iki tane süper sağ ve sol bek ismi vericem tüm master league oynayanlar transfer etsinler derim j.defoe(tottenham) ve A.Lennon (tottenham) bu iki oyuncu C.ronaldo gibi oyuncular hem teknik hemde çok hızlılar kanat oyunlarında süper organize oluyolar kesin transfer listenize ekleyin derim;)
Ume MAster lig için tavsiyelerim Kaleci: Akınfeev Defans: Kompany Kanat: Arda Ortasaha : Fabregas & Diego Forvet : Tevez
habahaba 1.Van der Sar 2.Nesta 3.Kaka&C. Ronaldo 4.Rooney __________________ Ben 10 Yaşındayım gerçekten!!!
_Agresif_ Kalede --- Petr Cech Back --- Terry, Daniel Alves Orta saha --- Ribery,pirlo Forvet --- Luca Toni
enis271 Kaleciler: Buffon,Volkan Demirel Defanslar: Nesta,Sergio Ramos Orta Sahalar: Pirlo,c.Kazım forvetler: Semih,Toni
7quaresma3117 benim pes 2008 de kadrom böyle İLK 11 1-)Gomes 2-)Kompany 3-)Lucio 4-)Gökhan Gönül 5-)Roberto Carlos 6-)Dunn 7-)Babel 8-)Alex 9-)Djibril Cisse 10-)Ribery 11-)Carew YEDEKLER 1-)Volkan 2-)Edu 3-)Can 4-)Zambrotta 5-)Taiwo 6-)Selçuk 7-)Odonkor 8-)Emre 9-)Yattara 10-)Rapajic 11-)Halil Altıntop Kadro Dışı 1-)Volkan Babacan 2-)Deniz 3-)Önder 4-)Vederson 5-)Ali 6-)Uğur 7-)İlhan 8-)Kazım 9-)Semih