Misery_Lq Orjinal Mesajı Yazan: cracks altta maç skoru geldi dk.13 hegel dk 31. emre rıdvan gol güzel dakikada geldi diyo :D bi fesatlık sezdim açık açı kben :D Zuhaha:D Ama Emre'de iyi dayadı 31'de,güzel goldü.. :D
D.V.S 7 Vee bitti kazandık. Gerçekten bambaşka bir TÜRKİYE wardı. Emre Belözoğlu'nu kutluyorum. Maçın adamı bana göre 0'ydu. Gökhan Gönül'de gerçekten müthiş oynadı. BÜTÜN OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM! :D
Mad_Dragon EN BÜYÜK TÜRKİYE! BAŞKA BÜYÜK YOK!!!!!!!!!!!!! dün gece 1 de, olası zafer için hazırladığım avatarı yayına koydum :)
03Gs1905 Allahım sana şükürler olsun Yarabbim!!! Kalbim duruyordu bea.. :D Bosna'yı da yenin bu işi bitirin.. Emre hakkında konuşanlara kapağı taktı.Helal olsun.. :) Gökhan Gönül sanada helal olsun. HEPİNİZE HELAL OLSUN BE!!!!!!!!
Ayrton Senna Da Silva Şu Gökhan Gönül artizi sinirlerimi bozuyor :D Bozmaya devam etsin :D Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Hakan Balta Tr standartlarında o kanadı teslim edebileceğin en iyi TÜRK sol bektir..Wederson demeyin sakın ha.. :D Vederson bence Hakan Balta'dan daha iyi bir tercih olabilir. Daha tecrübeli çünkü. İnter'in PSV'nin CSKA'nın sağ kanadını Carlos'la birlikte çürütmüştü. Ben Milli takımımda artık Aurelio'dan başka devşirme oyuncu görmek istemiyorum.Lincoln bile Türk olup oynayacak dedikoduları var ortalıkta istemiyorum.. Osmanlı devletinde devlet yöneticilerin büyük çoğunluğunu devşirmeler oluşturuyordu. Bence eğer hakederse, giydiği formanın hakkını verirse herkes oynayabilir. Denize düşen yılana sarılır misali.
Mad_Dragon kimse alınmasın ama Vederson, R.Carlos'un önünde oynuyor! o kadar da abartmaya gerek yok...
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Şu Gökhan Gönül artizi sinirlerimi bozuyor :D Bozmaya devam etsin :D Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Hakan Balta Tr standartlarında o kanadı teslim edebileceğin en iyi TÜRK sol bektir..Wederson demeyin sakın ha.. :D Vederson bence Hakan Balta'dan daha iyi bir tercih olabilir. Daha tecrübeli çünkü. İnter'in PSV'nin CSKA'nın sağ kanadını Carlos'la birlikte çürütmüştü. Ben Milli takımımda artık Aurelio'dan başka devşirme oyuncu görmek istemiyorum.Lincoln bile Türk olup oynayacak dedikoduları var ortalıkta istemiyorum.. Osmanlı devletinde devlet yöneticilerin büyük çoğunluğunu devşirmeler oluşturuyordu. Bence eğer hakederse, giydiği formanın hakkını verirse herkes oynayabilir. Denize düşen yılana sarılır misali. Osmanlı Devlet yönetimi ile Türk Milli Takımının alakası? Millet-i Sıdıka(Sadık Millet) dediğimiz Ermeniler sırtımızdan vurmadı mı bizi? Neyse keyifime istesen de limon sıkamazsın bundan sonra.. :) T Ü R K İ Y E
CaSSiNi_ Bu iş bu kadar helal olsun uzun zamandır izlemeye hasret kaldığımız Milli Takım geri döndü. Herşey çok güzeldi sağolun varolun çocuklar hepinizi alınlarınızdan öpüyorum
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon kimse alınmasın ama Vederson, R.Carlos'un önünde oynuyor! o kadar da abartmaya gerek yok... Carlos'un önünde oynayan her adam müthiş oynamak zorunda değil bence. Ben Vederson yaptığı ileri çıkışlarla daha etkili olabilirdi diyorum. Arda'nın arkasında oynasaydı Arda ile birlikte daha etkili olurdu.
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon kimse alınmasın ama Vederson, R.Carlos'un önünde oynuyor! o kadar da abartmaya gerek yok... Carlos'un önünde oynayan her adam müthiş oynamak zorunda değil bence. Ben Vederson yaptığı ileri çıkışlarla daha etkili olabilirdi diyorum. Arda'nın arkasında oynasaydı Arda ile birlikte daha etkili olurdu. Carlos'un önünde oynayan her adam müthiş oynayacak diye bir şey yok ama Vederson'un performansında Carlos'un etkisi hafife alınamaz!
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan ben Gökhan Gönül"ün yerinde olsam oynamazdım, ibrahim kaşmı ne adı neydi onun o süper oynadı. Abi ne demek istediğini tam olarak anlamadım:confused:
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan ben Gökhan Gönül"ün yerinde olsam oynamazdım, ibrahim kaşmı ne adı neydi onun o süper oynadı. Abi ne demek istediğini tam olarak anlamadım:confused: Gökhan duruyorken, ibrahim kaşı ilk 11 de oynatmak hangi mantık sisteminde yer alıyor onu anlatmaya çalışıyorum.