Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: BesTcArsi Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RonaLDo Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: BesTcArsi Carew Pedersen 2-0 Türksen Türklüğünü göster, değilsen umrumda değilsin zaten. ________ --VOLKAN-- Gökhan G. - Servet Çetin - Emre Aşık - Volkan Y. Hamit A. - Mehmet Topuz - Aurelio - TuncaY ( Arda ) Nihat - Semih Defans bomba çok iyi maçlarda çıkarabilirler berbat maçta. ama hepsinde Alpay kadar olmasada o hırs var ne biliğim tam bu maçında adamıdır bence Emre aşık çok tecrübeli çünkü. ama sorun Carew'i tutup yoğunlugu ona sağlamadan dier adamlarıda ihmal etmemeki. Riise'den pek bişi beklemiyorum Sağ tarafımız gerçekten çok sağlam . Eğer benim yazdıgım şekilde çıkarsak Mehmet Topuz iş yapar ( biraz daha önde olursa ) çok güveniyorum o adam. m.yıldızda düşünülebilir. sol bek konusunda bi karar veremedim. Ben Fatih hocanın artık aldıgı oyuncuları falan eleştirmicem bu saatten sonra bi işe yaramaz zaten. O tam böyle maçların teknik adamı nasıl motive ediyordur şimdi düşünebiliyorum. Kontrollü oynayıp alacağımıza inanıyorum 1 farkı geçmez galibiyetimiz. gol yeriz atarızda 2-1 tahmini skor hayırlısı ... Ne alakasi var Turksen Turklugunu goster...birileri gitmedigi surece MIlli takimi tutmuyorum.. Kimlerin gitmesi gerekiyor Milli takımı tutman için? Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Hakan Balta Tr standartlarında o kanadı teslim edebileceğin en iyi TÜRK sol bektir..Wederson demeyin sakın ha.. :D Vederson bence Hakan Balta'dan daha iyi bir tercih olabilir. Daha tecrübeli çünkü. İnter'in PSV'nin CSKA'nın sağ kanadını Carlos'la birlikte çürütmüştü.
crdsa Düşüncene saygı gösteriyorum. Eğer biraz fazla abartılı anlamadıysam izlemediğinizden böyle düşünüyorsunuz. Vederson teknik bakımdan daha yetenekli olabilir ama daha tecrübeli olduğunu düşünmüyorum (az bir fark olabilir). Hakan Balta'nın sıradan Türk'lerden olduğunu düşünüyorsunuz ama o Manisaspor'a Almanya'dan gelmişti. Ayrıca Hakan Balta hava toplarında daha iyi. Oyun içinde topsuz alandaki pozisyon alma gibi özellikleri de iyi. Ancak Vederson'un milli takıma alınmasını ben de çok isterim.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Hakan Balta Tr standartlarında o kanadı teslim edebileceğin en iyi TÜRK sol bektir..Wederson demeyin sakın ha.. :D Vederson bence Hakan Balta'dan daha iyi bir tercih olabilir. Daha tecrübeli çünkü. İnter'in PSV'nin CSKA'nın sağ kanadını Carlos'la birlikte çürütmüştü. Ben Milli takımımda artık Aurelio'dan başka devşirme oyuncu görmek istemiyorum.Lincoln bile Türk olup oynayacak dedikoduları var ortalıkta istemiyorum..
Venom Orjinal Mesajı Yazan: crdsa ilk 11ler belli oldu sağ bekte İ.Kaş, Forvette Semih var İbrahim Kaş umarım tecrübesilikten kaybetmez...
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: Venom Orjinal Mesajı Yazan: crdsa ilk 11ler belli oldu sağ bekte İ.Kaş, Forvette Semih var İbrahim Kaş umarım tecrübesilikten kaybetmez... + Semih'in performansı, Umut'un Brezilya karşısındaki gibi olmaz. Semih ve Mehmet çağrıldıktan sonra ne zaman onları milli takımda düşünsem aklıma Umut geliyor.
cracks vederson'u maçlarda izlerseniz, carlos olmasaydı vederson okada başarılı olamıcağını tahmin edersiniz.maç boyunca bi ton uyarı yapıyo vedersona carlos. kadroda revizyona gitmiş terim had ihayırlısı
ekremhan **Terim in Seçtiği defans oyuncularına dikkat eden var mı ben 2.lig takımıma bile çağırmam o oyuncuları. Şimdiden defans arkasını görmek istemiyorum. Nihat a göre futbol için bu ortasaha dizlimi de çok hatalı.**
Misery_Lq **Beklediğimden farklı bi maç oluyo,güzel güzel.. :) Semih ilerde çok etkisiz..Umarım alırız maçı.. **
m0K0k0 bencede semih hiçbir şey yapmadı onun yerine mehmet yıldızı koysun bir numara göremedik semihten
cracks altta maç skoru geldi dk.13 hegel dk 31. emre rıdvan gol güzel dakikada geldi diyo :D bi fesatlık sezdim açık açı kben :D