gkan Orjinal Mesajı Yazan: emrecan61 part 14 de hata var Bu oyunu yaklaşik 5000 kişi indirmiş.Bu güne kadar 5-6 kişi hata var dedi.Sana tavsiyem başka bir pc de rar lardan çıkarmayo dene...
jumpman23 ya abi herşey iyi güzelde şu ingiltere ligini niye orjinal yapmadın yaf? formalar falan olsaymış çok süper olurmuş
Gangsta123 slm gkan abi oyun güzel olmus. update ne zamana yaparsin? ve ingiltere ligi de olsa tam süper olacak. selamlar
gkan Orjinal Mesajı Yazan: jumpman23 ya abi herşey iyi güzelde şu ingiltere ligini niye orjinal yapmadın yaf? formalar falan olsaymış çok süper olurmuş Bu soruyu bana değil KONAMI ye yzman gerekiyodu :)
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: gkan Sen bu soruyu her oyunda soruyosun bana :) PS2 yi aç memorycart a gir eski pes2008 optionfile yi sil sonra benim oyunu tak yeni optionfile oluştur o kadar ... şimdi bizim ps2de pes2008 adına kayıtlı option file var onu silecem sonra cd yi takıp oynayacam o kadar mı?
OneBlood1923 Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: gkan Sen bu soruyu her oyunda soruyosun bana :) PS2 yi aç memorycart a gir eski pes2008 optionfile yi sil sonra benim oyunu tak yeni optionfile oluştur o kadar ... şimdi bizim ps2de pes2008 adına kayıtlı option file var onu silecem sonra cd yi takıp oynayacam o kadar mı? napalım be abi (: bizimde eğlencemiz bu senide meşgul ediyoruz ama saol herşey için.;)
gkan Orjinal Mesajı Yazan: antonioguz gökan abi option file ne zaman gelecek ???????? Hazır PC sevisteyken onunla uğraşıyorum şimdi.Yakında yayınlarım...
abulaban Gkan abi sen başka bi siteye böyle bi konu açmıştın ordan PS2 Pes 2008 Turkcell Süper Lig İndirdim bir de baktım winning eleven 10 çıktı ve oyunu hiç beğenmedim buda onun aynısımı yoksa başka mı boşa indirmeyelim sonra
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: abulaban Gkan abi sen başka bi siteye böyle bi konu açmıştın ordan PS2 Pes 2008 Turkcell Süper Lig İndirdim bir de baktım winning eleven 10 çıktı ve oyunu hiç beğenmedim buda onun aynısımı yoksa başka mı boşa indirmeyelim sonra kardeş ben dahil birçok arkadaş indirip denedik.we10 ile alakası yok bildiğin pes2008 in türkiye liglisi güvenle indirebilirsin...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Gkan abi Turkcell Süper Lig takımlarının son transferleri olacak mı? Evet olacak...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Gkan abi optionfile ne zaman çıkar tahminen. 1 Hafta sürer heralde...