gkan Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus yaw bunun rar şifresi neydi??? http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/1579/-PS2-PES-2008-Turkcell-Super-Lig
akrep_6943 akkadaşlar meraba benimde bir sorum olacak ben ilk defa oyun indiriyorum pesi indirdikten sonra dvd ye kopyalayıp hemen oynucammı yoksa yapmam gereken işler varmı bana bu konuda yardımcı olursanınz sevinirim
zephyr907 Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Gkan abi ara transfer döneminde yapılan tüm transferleri buldum istiyorsan verebilirim. bana ara transfer dönemi güncelleştirmesişni yollar mısın?
gkan Beyler kararımı değiştirmezsen eğer şimdilik optionfile yi yapmıyacam... 2 işle aynı anda uğraşamıyorum...
OneBlood1923 Abi yapma ya:( Senin ne kdr iyi yaptığın ve bize yararlı olan şeylerin var ve gerçekten herşey için tşkler kim nedemiş umrunda olmasın sadece tşkler umrunda olsun bırak onları abi,sen bizim için gereklisin gkan abi
gkan Orjinal Mesajı Yazan: OneBlood1923 Abi yapma ya:( Senin ne kdr iyi yaptığın ve bize yararlı olan şeylerin var ve gerçekten herşey için tşkler kim nedemiş umrunda olmasın sadece tşkler umrunda olsun bırak onları abi,sen bizim için gereklisin gkan abi Bişeyi bırakmadım yaw sadece şimdilik optionfile yi askıya aldım...
gkan Orjinal Mesajı Yazan: buraklk Peki pc çıktıktan sonra optionfile'yi 4-5 hafta sonra yaparmısın? :) Olabilir...
jumpman23 ya arkadaslar ben rar dan çıkartamıyorum iso dosyasını hata veriyo şifreyle ilgili sürekli 14. part ta! yardım ederseniz sevinirim!
kerimalkus kardeşlerim bugün oynama fırsatı buldum fakat dikkat ettim de herşey tamam ama süper ligde oyuncu isimleri,takım amblemleri oyuncu güçleri falan yapılmamış,formalar var sadece;üstelik other da 3 büyükler duruyor
gkan Orjinal Mesajı Yazan: solist67 part 14 olmuyor hata var diyor yardi,ci olurmusunuz Winrar ını güncelle bide öyle dene.. Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus kardeşlerim bugün oynama fırsatı buldum fakat dikkat ettim de herşey tamam ama süper ligde oyuncu isimleri,takım amblemleri oyuncu güçleri falan yapılmamış,formalar var sadece;üstelik other da 3 büyükler duruyor Ne anlatmak istediğini anlasam cevap vercemde...
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: gkan Orjinal Mesajı Yazan: solist67 part 14 olmuyor hata var diyor yardi,ci olurmusunuz Winrar ını güncelle bide öyle dene.. Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus kardeşlerim bugün oynama fırsatı buldum fakat dikkat ettim de herşey tamam ama süper ligde oyuncu isimleri,takım amblemleri oyuncu güçleri falan yapılmamış,formalar var sadece;üstelik other da 3 büyükler duruyor Ne anlatmak istediğini anlasam cevap vercemde... nasıl anlamadın.nys diyorum ki herşey tmm ama türk ligindeki takımlardaki oyunculara baktım ve gördüm ki hollanda liginin oyuncuları aynen duruyo.yani türk takımlarında hollanda takımlarındaki oyuncular var.mesela fb yi aldım farfan yok bilmm ne.
kerimalkus Orjinal Mesajı Yazan: gkan Orjinal Mesajı Yazan: solist67 part 14 olmuyor hata var diyor yardi,ci olurmusunuz Winrar ını güncelle bide öyle dene.. Orjinal Mesajı Yazan: kerimalkus kardeşlerim bugün oynama fırsatı buldum fakat dikkat ettim de herşey tamam ama süper ligde oyuncu isimleri,takım amblemleri oyuncu güçleri falan yapılmamış,formalar var sadece;üstelik other da 3 büyükler duruyor Ne anlatmak istediğini anlasam cevap vercemde... nasıl anlamadın.nys diyorum ki herşey tmm ama türk ligindeki takımlardaki oyunculara baktım ve gördüm ki hollanda liginin oyuncuları aynen duruyo.yani türk takımlarında hollanda takımlarındaki oyuncular var.mesela fb yi aldım farfan,işte psv oyuncuları falan.
gkan Sen bu soruyu her oyunda soruyosun bana :) PS2 yi aç memorycart a gir eski pes2008 optionfile yi sil sonra benim oyunu tak yeni optionfile oluştur o kadar ...