Dünya'nın en iyi ve en popüler takımı
SK-Gaming oyuncusu olan ve
SK-Gaming FIFA takımında oynayan Mohamed "TornAdo" El-eter ile Röportajımızı sizlere sunuyoruz.Tamamen Türkiye' ye özel olan bu roportajda FIFA adına herşeyi bulabilirsiniz.Dünyada büyük ilgi gören FIFA oyununda mücadele eden SK|TornAdo ile yaptıgımız röportajı zevkle okuyacaksınız..
.................................................
...........................
Fragla|London: Mohamed selam öncelikle nick nerden geliyor?
SK|TornAdo: Benim oyun tarzımı yansıtan bi nickim olsun istedim, hızlı ve vahşi, bu nedenle ben bir kasırgayım.
Fragla|London: FIFA' ya ne zaman başladın ve ilk hangi clan adına?
SK|TornAdo: Fifa'ya 2001 de başladım ama 2004 e kadar internette oynamadım.
2004te ilk kez internetten oynadım ve oyunculuktan ilk paramı kazandım
Çok güzel bi histi, zaman geçtikçe daha iyiye gittim ve şimdi en iyi Fifa Takımındayım, SK Gaming!
Oyunculuk tarihim baya uzun:
1. XX5 Multiplayer Teamwork FIFA
2. Empire-netsports
3. plan-B Fujitsu Siemens Computers
4. roYality - Gaming.Fifa 2005
5. F.G.P
6. Don.Fifa
7. blank feat. blooZ
8. starComa.Tagan FIFA
9. HFD
10.Sharkz and any more....
Fragla|London: SK.FIFA' ya katılışın ne zaman nasıl oldu kısaca bize bilgi verir misin?
SK|TornAdo: SK.Fifaya 2005 te katıldım, çok zordu ve sıkı çalışmam gerekiyor.
Fragla|London: Günde Kaç saat Pratik yapıyorsun?
SK|TornAdo: Değişiyor, turnuvalarım varsa 4 ila 8 saat arası.
Fragla|London: Gerçekten seni onurlandıran en büyük event hangisiydi?
SK|TornAdo: Sk gaming ile katıldığım ilk finalim gerçekten heyecan vericiydi çünkü 2006'da Köln'de eski takımım olan mTw|Sev'e karşı oynuyorduk.
Fragla|London: Wcg hakkında ki düşüncelerin neler?
SK|TornAdo: WCG gerçekten harika bir organizasyon, tüm oyuncular sıkı çalıyor ve bu organizasyonda yer almak herkesin hayali.
Fragla|London: SK' da oynamak her oyuncunun hayalidir seni diğerlerinden ayıran nedir? Nasıl hissediyorsun?
SK|TornAdo: Sk'da oynamak gerçekten havalı ve zevkli. Sk hayatımdaki 2. ailem gibi, oyuncular çok iyi ve birlikte çok zaman geçiriyoruz.
Fragla|London: Amatör olduğun zamanlardan bu yana ne gelişti, aradaki fark nedir?
SK|TornAdo: Amatörken eğlencesine birçok turnuvaya katılabiliyorsunuz ama Şu an fazla zamanım yok o turnuvalar için.
Fragla|London: Her SK gibi kaybetmeye tahammülün yok sanırım görüşün nedir peki?
SK|TornAdo: Kaybedemeyiz çünkü çok sıkı çalışıyoruz, eğer kaybedersek bir dahaki maça çok hırslı çıkıyoruz.
Fragla|London: Progamer olayına çevren ve ailen nasıl bakıyor?
SK|TornAdo: Ailem benim için bir problem teşkil etmiyor ve başarılı olduğum için destekliyorlar
Arkadaşlarımda bana destek oluyor.
Fragla|London: FIFA her sene değişiyor 08' i nasıl buldun ve favori serin hangisi?
SK|TornAdo: Daha Fifa 08 Oynayamadım çünkü 07 oynamalıyım. Favori Fifa oyunum Fifa 2005 tir.
Fragla|London: Favori SK oyuncun kim?
SK|TornAdo: Size söylemekten üzüntü duyuyorum çünkü 2 oyuncu benim favorim, "magic twins" Styla & Hero.
Fragla|London: Pekala, Bu daha zor sanırım örnek aldığın yada favorin kim? (sen hariç)
SK|TornAdo: Hero&Styla yı örnek alıyorum çünkü bütün turnuvaları kazanıyorlar.
Fragla|London: FIFA dışında neler yapıyorsun?
SK|TornAdo: Futbol oynuyorum, Kız arkadaşımla geziyorum ve birçok parti yapıyoruz.
Fragla|London: Kızarkadaşın var mı?
SK|TornAdo: Evet, ve bir yıldan beri ciddi bir ilişki, adı Mary, ve onu çok seviyorum, Benim meleğim,
Fragla|London: Ne Tür Müzik dinlersin?
SK|TornAdo: Hip hop, R&B ve house dinliyorum
Fragla|London: Türkiye hakkındaki düşüncelerin neler?
SK|TornAdo: Türk oyuncular çılgın ve komik, onlarla oynamak beni mutlu ediyor.
Fragla|London: Seni örnek alan oyuncular sandığından çok fazla farkında mısın?
SK|TornAdo: Evet çok güzel bir his beni insanların örnek alması, bana mail atıp benim idölümsün dendikçe kendimi şımarık hissediyorum
Fragla|London: Türk FIFA oyuncularına ne gibi önerilerin var?
SK|TornAdo: Eğer bir progamer olursanız favori oyununuza çok zaman harcamanız gerekir.
Fragla|London: Fragla adına çok teşekkür ederim ve beni kırmadığın için minnettarım kardeşim, eminim Türkiye oyunculuğuna faydan dokunacak!