yagizz higuain i ben yapmadım alıntıdır kimden olduğunu bilmiyorum raven olabilir.... EMEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM....(YAPAN KİMSE ARTIK :D)
yagizz Orjinal Mesajı Yazan: ghost rider ua yagizz bence sen face yapma:D kardesim o kadar kisi begeniyo sanane hem sen cok mu iyi face yapıyorsun yani....
_M e E r t y z_ **Yağız işte yorumlar karıştığı zaman konu böle amacından şaşıyo.O yüzden bidaha "EeEeEe YORUMLAR?" tarzı mesajlar atma!**
th3answer Ben sorunsuz indirdim belkide sorun senin PC'dendir.Neyse ben ayrı bir linke tekrar upload ettim.Umarım yardımcı olabilmişizdir.Konu açtığımız için ilgilenmek görevimiz :) Teşekkürler
Zombie Ali Sağol Mert :D Varya Ben Uğraşıyom Koymak İçin Bi Baktım Çok Sağol Mert Yazmışlar :D İlk Sayfaya Eklenmiştir ;) **Bu Arada Bilenler Bilir Bu Faceyi Yapan Adam Öldü Mekanı Cennet Olsun **
_M e E r t y z_ **Yüz çalışmasını Nbmdave & Idc yapmış.Onların eline sağlık.Bu arada önemli değil Ali görevimizz :D :D :p **
_M e E r t y z_ **Saol bu sanırım Bjk_Melo_1903'ün yapımı.Yalnız ss'yi kim almışsa çok berbat almış.**
typhoon2334 bu oyuncuların faceleri burdan tek tek indirdim .. bunların nasıl yüklendiği yazmıyor onu da yazabilirmisiniz.
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Saol bu sanırım Bjk_Melo_1903'ün yapımı.Yalnız ss'yi kim almışsa çok berbat almış. bjk_melo_151 Olcak Mert ;)
_M e E r t y z_ Orjinal Mesajı Yazan: akhalil2007 hepinizin ellerine sağlık çok güzel yapıyorsunuz buda 100. mesaj sanırım Bize değil yüz yapımcılarına teşekkür etmelisin ;)