ccansin Arkadaşlar pes 2008 e nasıl forma eklenilceğini detaylı olarak anlatırmısınız. ve ingiltere ligi formalarını da bulursanız sevinirim. Şimdiden sağolun:D
nec85 walla o lazım ya ben buldum nasıl ekleneceğini ama kasış bi şey krampon eklemek kadar kolay değil ayrıntılı anlaşılır dilden yazılmış bi tutorial gerekli...
üret21 wala arkadaşım forma eklesen ne olcak..adamlar forma seçim ekranlarını kaldırmışlar bu oyunda..ne diyim walla..
Black God Orjinal Mesajı Yazan: üret21 wala arkadaşım forma eklesen ne olcak..adamlar forma seçim ekranlarını kaldırmışlar bu oyunda..ne diyim walla.. yoo , seçebiliyosun , exhibitonda seçliliyo yani en azından
kuruyükgemisi Orjinal Mesajı Yazan: zidaneogz master ligdede ayarlarını yaparsan seçebilirsin...şahsen ben seçiyorum... arkadaşım ayarı nedir biz yapamıyoruz söylersen seviniriz
üret21 Orjinal Mesajı Yazan: zidaneogz master ligdede ayarlarını yaparsan seçebilirsin...şahsen ben seçiyorum... neymiş abi ayarlar sölesene..yapalım bizde..
d.guenduez Orjinal Mesajı Yazan: zidaneogz master ligdede ayarlarını yaparsan seçebilirsin...şahsen ben seçiyorum... Hakkaten bi anlatsan bizde seçsek o gizemli ayarlar nerde:)
Black God Orjinal Mesajı Yazan: d.guenduez Orjinal Mesajı Yazan: zidaneogz master ligdede ayarlarını yaparsan seçebilirsin...şahsen ben seçiyorum... Hakkaten bi anlatsan bizde seçsek o gizemli ayarlar nerde:) ben göremedim şahsen öle bi ayar
kuruyükgemisi bana pm ile çözümü attı arkadaş! sıkı durun tüm ayarları on yapacakmışız öyle oluyomuş :D
_Professional_ Orjinal Mesajı Yazan: c_as17 bana pm ile çözümü attı arkadaş! sıkı durun tüm ayarları on yapacakmışız öyle oluyomuş :D nasıl yaw o zaman düzeliyomuymuş?
Erchamion Beren Orjinal Mesajı Yazan: c_as17 bana pm ile çözümü attı arkadaş! sıkı durun tüm ayarları on yapacakmışız öyle oluyomuş :D Amuda kalkıp izleyince Cine 5 in şifresi çözülüyomuş. :D :D :D
oaltan Arkadaş bence PS2 versiyonunu oynuyor o yüzden forma seçilebileceğini zannediyor. Next-Gen versiyonlarda ayar falan yok. Ancak Kitserver çıkarsa belki bi şeyler olur. Veya Konami nin yayınlayacağı resmi bir yama ile de sorun halledilebilir.
water Orjinal Mesajı Yazan: Erchamion Beren Amuda kalkıp izleyince Cine 5 in şifresi çözülüyomuş. :D :D :D Hocam gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün :D:D:D:D:D
Erchamion Beren Yanlız konu kaynadı gitti arada. Hakkaten yok mu bir babayiğit forma eklemeyi anlatacak???