Wazza benimde çok almışlığım vardı. hele boş kağıt vermekten disipline çok gitmişti. manàsı dersi ve hocayı protestoymuş. anarşiste, eylemciye çıkıyordu adım az kalsın. ahhh lise günleri. :)
kurdt Orjinal Mesajı Yazan: Keano hele boş kağıt vermekten disipline çok gitmişti. manàsı dersi ve hocayı protestoymuş. Biz sürekli bunu yapmaya çalışıoduk ama hiç yapamamıştık :):o Benimde hiç olmadı İnşallah böyle gider :)
Ekselans **Ben hiç 40'ın altında not almadım bu güne kadar. :) Lisede bizim sınıfta bi arkadaş vardı cocuk en yüksek 0,5 not alırdı :D alkışlardık çocugu sınıfça :D**
03Gs1905 Bir defa müzik sözlüsünden hocayla kavga edip aldığım "30" notum dışında 0 aldığım sınavım olmadı. :)
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway genellikle aldığım not buydu valla ne yalan söliim :) :) Arkadaşımızı cesaretinden dolayı kutluyorum. Her babayiğit söyleyemez bunu.
cracks lise 3te felsefeden aldım. 4 puandan okulda sadece 1 kişi 48 almıştı geri kalan tüm lise3ler 0 oakdar dahada almadım zaten
.Hakan. Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Bir defa müzik sözlüsünden hocayla kavga edip aldığım "30" notum dışında 0 aldığım sınavım olmadı. :) senn 0 almadığın belli canım baksana 0 ın 25 den aşağı olduğunu bile bilmiosun:D