Midd krdes paraları eksik ama mesaela ligin ilk yarısı 2007 aralıkta bitio baslaması ise 2008 subatta basllıo:mad:
d.guenduez **Atletico Madrid inanılmaz zevkli bir forvet arkası ve savunma takviyesiyle çok güzel bir kariyer sizi bekliyor.**
d.guenduez Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Zevkli bir kariyer için önerisi olan var mı? Ama neden önerdiğinizi de belirtin. Eğer güçsüz bir takımla başlayıp o takıma çağ atlatmak istiyorsan Ozan Sheff UTD 'yi seç. Hem kaliteli oyuncuları var , hem transfer bütçeleri fena değil.Bence denemelisin.
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Zevkli bir kariyer için önerisi olan var mı? Ama neden önerdiğinizi de belirtin. Ozan sana Partizan'ı öneririm. Başarıya aç bi takım. Benim kariyerden de görüyosundur. Partizan'ı seç derim ama Forumda yayınlamicaksan:P Bi Forumda iki Partizan olmaz :P:D:D
SanSaLvadoR **Arkadaşlar İngiltere 2. ligindeki İpswich takımı çok güzel şu an bu takımı yönetiyorum £20MN bütçe veriyorlar. Kesinlikle Tavsiye Ediyorum !!!**
Ottoman Tabii ki Galatasaray derim. Ama sen daha önce GS ile oynamıştın.O zaman Manchester City,Everton,Villareal olabilir.