Cliff Orjinal Mesajı Yazan: fanatik burak arkadaşlar bana kalitesi biraz düşük para bütcesi yüksek bi takım önerebilirmisiniz :) 1. Ligden istiyorsan Newcastle. 2. Lig icinde QPR :)
maldonado12345 eğer fb yi alırsanız 18 yaş altı takımından yücel karayı ana kadroya alın neredeyse her maçta gol atıyor 18 yaşaltı grupta tam 44 gol attı ben aldım 4 maç oynattım bir maçta 2 iki maçta 1 gol attı birmaç ta atamadı
emreb16 bende mancity i öneririm çok iyi takım artık city favori kulübm oldu bide benfica diyebilirim eğer macera arıyosan tr 2.liginden sariyeri öneririm 1lige çıkmıştım ama sonrasını hatırlamak istemiyorum :D:D
hostobekon Levski(sofia) gerçekten çok zevkli oluyo. Yeni başladım ve 9 maçta sadece 1 kez yenildim(öbür bulgar takımlarına göre çok üstün). PSV'yi şansa 2-1 yenebildim:) sakın rinar valeev'i almayı unutmayın, çok ucuz ve forvet te nefis(kanatta da iyi oynuo).
mehmet100 bence en dogru takım eger anadolu takıkmı istiyorsanız fulham bolton udinese eger buyuk takım ıstıyorsanız shaktar celtic ınter lyon
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: hostobekon Levski(sofia) gerçekten çok zevkli oluyo. Yeni başladım ve 9 maçta sadece 1 kez yenildim(öbür bulgar takımlarına göre çok üstün). PSV'yi şansa 2-1 yenebildim:) sakın rinar valeev'i almayı unutmayın, çok ucuz ve forvet te nefis(kanatta da iyi oynuo). Ben de Levskiyle oynuyorum 2.sezon bitti acayip zevklii bir takım. İlk sezon İlhan Parlak'ı kiralasaydın.Şahane oynadı bende.
ozan87 Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Yeni bir kariyer açıcam. Renkli olsun istiyorum. Hangi ligi önerirsiniz? (İyi- Kötü farketmez. Forumda farklılık olsun amaç;) ) Sana Fiorentinayı öneririm takımda çok iyi oyuncular var frey,mutu,montolivo gibi vede çok iyi bir transfer bütçesi veriyor parası 31 mil. €(kulüp değeri) iyi bir stadı var
Turkz3ar Orjinal Mesajı Yazan: mehmet100 bence en dogru takım eger anadolu takıkmı istiyorsanız fulham bolton udinese eger buyuk takım ıstıyorsanız shaktar celtic ınter lyon Baska bildigin iyi Anadolu takimlari varmi? :D Guldurdun beni Allahta seni guldursun:D