S n i p e r **Aldığım Dvd Rar olarak sıkıştrılmıştı ama rip değil Direk Program Filese Extract ediyor**
Black God **ayrıca antalyada , AYCAN internet cafede dvd ye çekiyolar , oda şeyde ya büyük bi alışveriş merkezi varya , kule gibi , doğugarajının aşşasında , onun orda**
BJK076 istanbul da pendikte oturanlar varsa her yerde dvd var:D:D:D iki tane adres 1.aşar kırtasiye(orayada oyunu ben sattım:D)esenyalı mah.dörtyolun aşağı tarafı 2.kazıkçı(mahellede öyle derler:D)güzelyalı mah atatürk heykelinin yukarısındaki ekomar ın karşısında
sarikanarya1989 ANTALYA'da Üçkapıların oradaki sınav dershanesinin karşısındaki sokaktan girince yeni hamam var. o hamamın olduğu hanın içinde AYCAN internet kafe var. ANTALYA'LILAR oradan temin edebilirler. 1 DVD hemide!... :D
sarikanarya1989 Orjinal Mesajı Yazan: Black God ayrıca antalyada , AYCAN internet cafede dvd ye çekiyolar , oda şeyde ya büyük bi alışveriş merkezi varya , kule gibi , doğugarajının aşşasında , onun orda PLAZA 2000 karşısına denk geliyor.AYPO Marketin karşısında yeni hamam'ın olduğu hanın içinde AYCAN internet kafe.
hakani85 Orjinal Mesajı Yazan: dinobjk BAlıkesirrden alan varmı? (ayvalık) :( Ben aldım kardeş Balıkesir / Gönen gel gönene al :P
Erdem187 ben denizliden mr.game adında bir cd ciden dvd olarak aldım..10 ytl'ye başka hiçbiryere gelmemiş..yoksa asla 10 ytl vermem:D
sarikanarya1989 AYCAN İNTERNET CAFE Seyyid Kutub TUĞ Her türlü oyun temin edilir. Antalya'da ilk PES 2008 ve diğer oyunlar ilk defa burada.. Ve emin olun çok uygun fiyata... Plaza 2000 karşısı Yeni Hamam Yanı Pasaj içi (Otopark yanı)
erhanerhanerhan Orjinal Mesajı Yazan: ke_mal ben yalova ''cihans dvd'' den tek DVD olarak aldım. pes 2008 rar ıle sıkıstırlmıs parcalardan olustrulmus ve sıkıstırlan dosyalarda 2 dvd tutumustur sızde ıse tek dvd buyuk bır ıhtımalle dosya eksıktır
crdsa 2 DVD'ye aldım. İçindeki rarları (2 part) açıp diğer dillerin dosyalarını çıkardım. Geriye kalanları 1 DVD'ye koydum (Yaklaşık 3,7 GB sanırım), benden isteyenlere onu veriyorum. Boşuna rar yapıyorlar.