romaringo exvision çok teşekkürler 2. sayfadaki dikkatimi yeni çekti oldu amblemler emeğine sağlık...
canki ben yapamadım arkadaşlar biri bana ayrıntılı ya özel mesajla yada buraya yazarak bilgi verebilirmi
darkbeko hele şkr sayenizde yapabıldm wla o grafik programını ilk kullanışım bu arada :) çok saoln thnx;)
jb1903 şöyle bir sorunum var,cv_o ı game graphic studio ile açıyorum..files 8000..8093 yazıyor fakat tıkladığımda 8066 ya kadar çıkıyor,yani 8092 ve 8093 ü bulamıyorum.ne yapmalıyım??
jb1903 şöyle bir sorunum var,cv_o ı game graphic studio ile açıyorum..files 8000..8093 yazıyor fakat tıkladığımda 8066 ya kadar çıkıyor,yani 8092 ve 8093 ü bulamıyorum.ne yapmalıyım??
pasa_mahmut Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0 yaptım arkadaşlar hepsi oldu NASIL YAPTIN Bİ ANLATIRSAN SEVİNİRİZ KARDEŞ
beylerbeyi_fb arkadaslar ben indirdim ve kurdum buna benzer kurulumu arkadas bu adreste anlatmıs aynen uygulayın.bende problem cıkmadı ve güzel oldu...;) **http://soccercenter.net/forum/konu/95522/pn/1/pp/10/sm/1083789e>**
Mrt20 Orjinal Mesajı Yazan: QmarceloQ güzel paylaşım benim yaptığım resimi nasıl kullanırsın :@:@:@ Ayrıca yama gzl teşekkürler
fenerbahcefenerbahce ben dedigin gibi yapıyorum da The new file uses a different header... Try to import anyway? diyo ne yapmam lazım
4RS3N4LFC SADE AMBLEM DEĞİL FORMA YAMASIDA LAZIM OLAN SÖYLEYEBİLİRMİ ÇOK ARADIM BULAMADIM ALL EPL Yİ TAVSİYE ETMEM BÜTÜN TAKIMLARDA CHELSEA FORMASI OLUYOR