capital Bu pes serisinde animasyonlara çok önem verilmiş yanlız oyun piyasaya çıkmadan önce bazı resimler görmüştüm.Maç sonunda futbolcularla konuşan gazeteciler maç arasında esc tuşuna basıldığında taraftarınızın bir barda televizyondan maçı izlediğini falan filan bunları gören varmı merak ediyorum herkese bol goller
andrey1991 KONAMI havasını kaybetmiş.Gerçekten oyunu yükleyip halini görünce çok üzüldüm.Sadece yazıklar olsun diyorum KONAMI'YE!
muhammed1899 Orjinal Mesajı Yazan: andrey1991 KONAMI havasını kaybetmiş.Gerçekten oyunu yükleyip halini görünce çok üzüldüm.Sadece yazıklar olsun diyorum KONAMI'YE! Ilk önce ilk Mesajin Hayirli Olsun :D, cok güzel yazmizsin elline koluna kalemine saglik :D :D :D. Sen Oyunu 100% LOW da oynuyorsun yada Fifacisin :D!!! Saygilarla Muhammed1899
dehset55 Bende pctech kardeşime katılmakla beraber oyunun oynanışı sanki pes 5 hatırlatıyor pes 6 daki saçma sapan hatalar tamamen düzelmiş kale ağları son derece gerçekçı,şutlar ve kafa şutları düzeltilmiş pes 6 daki gibi attığın şutu havaya dikmiyor,top fiizği mükemmel ve en sevindiğim nokta hakemler her faule pes 6 daki gibi sarı kart vermiyor.Ne diyebilirimki oyun dört dörtlük olmuş Konami gerçektende bu işi biliyor ,unutmayinki fifa sadece bir futbool oyunudur pes ise futboolun takendisidir ve hiçbir zaman bu değişmez...
Foreverton Orjinal Mesajı Yazan: üret21 iyi hoş güzelde mesela lig ve kupada forma seçme ekranı yok...yani ben mi bulamadım acaba diyorum ama yok yanii..bulan varsa sölesin.. bi de edit olayı kötü..save ediyorsun açıyorsun tekrar eski şeyler çıkıyo..onu da çözen varsa bi zahmet anlatsın..medium da editteki futbolcu görüntülerini de neden ole yapmışlar anlamadım.. 15 stad var..daha çok beklerken..saçma yani kar olayı yok.. sesleri de fazla beğenmedim.. ama oynanbilirlik gayet güzel en iyisi şu ana kadar serier içerisinde.. bende de kaydetmiyor oyunu transferlerı yapıyorum kadroları oluşturuyorum. çıkıp tekrar girince oyun default oluyor ilk ayarlara dönüyor herşey(tuşlarda dahil)bir de master lig giriyorum altta pes 2008 üstünde baloncuklar...geçen süre 30 dk hala aynı baloncuklar çıkıp duruyo :)) bu sorunla karşılaşan veya çözen varmı acil yardım...
KAVUNCAN Orjinal Mesajı Yazan: volkanbaba92 pes is a not good fifa is a very good sana iq testi yapmak sart.
Ferman31 Orjinal Mesajı Yazan: volkanbaba92 pes is a not good fifa is a very good fuck to you, fuck to fifa:) banlamayın sayılmaz ingilizce.
ramazan_abi Orjinal Mesajı Yazan: Ferman31 Orjinal Mesajı Yazan: volkanbaba92 pes is a not good fifa is a very good fuck to you, fuck to fifa:) banlamayın sayılmaz ingilizce. kişiye hakaret hangi dilde olursa olsun cezası olmalı
Raven44 master ligi oyna top playerde rakip wisla krakow ben valenciayim adamlar mac sonu 3 sut cekmisler 3 gol atmislar wislanin mazisinde boyle bi mac var midir acaba bu kadar dangalak bi oyun olamaz...
Lizarazu beğenmeyen oynamaz gelip burda pese olan kininizin kusmanın bir anlamı yok,fifa diye son derece saçma sapan topun balon gibi zıpladıgı bir oyun var isteyen gider onu oynar,pes 2008 4 x 4 lük olmus,gelmiş geçmiş en iyi pc oyunu,helal olsun konamiye
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ferman31 Orjinal Mesajı Yazan: volkanbaba92 pes is a not good fifa is a very good fuck to you, fuck to fifa:) banlamayın sayılmaz ingilizce. You have bannede from SCN.Forums for 30 days.For argument and saying bad words to other forum users.Good holiday.Your banalgin injected to you.. :) Banladım ama ingilizce banaldım.Sayılır umarım.. :D
ramazan_abi Orjinal Mesajı Yazan: Raven44 master ligi oyna top playerde rakip wisla krakow ben valenciayim adamlar mac sonu 3 sut cekmisler 3 gol atmislar wislanin mazisinde boyle bi mac var midir acaba bu kadar dangalak bi oyun olamaz... Beyler burası hakaret meydanı değil. Oyunu oynayanlar olumlu olumsuz fikirlerini sunabilirler fakat hakaret etme hakkına kimse sahip değil. Oyuna bu şekilde hakaret bu oyunu sevenlerede hakaret manası taşır.
uurture Gene Polemik başladı yaawww kim hangi oyunu seviyosa orda takılsın Fifacımısın ayrı bölümün var orda takıl buralara uğrama ...
ramazan_abi Orjinal Mesajı Yazan: Kerem10 Pes 6 = Pes serisi oyunu Pes2008 = Fifa serisi oyunu Buda benim yorumum. peki O zaman bu na nedersin: fifa 2007 : buz hokeyi serisi oyunu fifa 2008 : buz hokeyi serisi oyunu vers 2.0
the_okuz ya beyler forumdaki pes2008le ilgili birçok mesaj okudum bir taraf oyuna rezalet berbat fifanın ucuz bir taklidi vs gibi ithamlarda bulunuyor. bir taraf da oyunu tanrısallaştırıyor hayatımda oynadığım en iyi oyun konami aşmış diyor. bir pes fanatiği olarak pes2008i henüz oynamadım ancak anlıyamıyorum bir oyun hakkında birbirine bu kadar zıt görüşler olmasını...ayrıca master lig hakkında da hiç adam gibi bir bilgi yok nasıl olmuş bu master lig olayı en çok onu merak ediyordum ben.
mehmet355 arkadaşlar ben pes 2008 i çok fazla oynamadım. ama ilk izlenimlerim çok kötü oldu. net kafede turnuva yaptım. ben kalavye kullanarak oynamayan bir insanım. game pad olamadan asla. ve klavye ile gol bile atamam. pes 2008 de top player olamama rağmen türkiye ile gruplardan çıkıp (6 puanla) çeyrekte elendim. top player leel gerçekten basit. oyananabilirik sıfır bence. çok rahat poziyona girp gol atıyorsun markaj denen bir şey yok, müthiş oranda fifya benzemiş,bu özelliğiyle. neyse eve geldim pes 6 oynadım acaba ben de mi gariplik var diye, 3 maçta hiç gol atamadan elendim. ikisi de klavyle oynanmıştı. pes 6 grafik açısından pek iyi değil kabul ama pes 2008inde tadı yok