ua_45 arkadaşLar bir lig kurmayı düşünüom ve size güveniyorum 7/24 saat online olurum ve güzel bir lig kuralım istiyorum lütfen 8.0.2 sürümü olan arkadaşlar katılsın . ağ adı :Fm DeLisi şifre:123
enestezcan arkadaşlar lig takım veya herhangi bir şey farketmeksizin online oynamak isteyen ister tecrübeli ister amatör arkadaşları bekliyorum ağ adı:sakfm şifre;123456
matsonik beyler oynamak isteyen varsa versiyon 8.0.0 için bu ağa gelsinler........ AĞ ADI : suazo123 ŞİFRE : 123 salı-perşembe cumartesi ve pazar akşamları geç saate kadar oynayabiliriz....
ibozmen_51 arkadaşlar fm 2008 8.0.0 ortak kariyer yapaçak lar agı ekleesin sadece ustalar en az yaş 17 olsun benimle kapışacak ustalar aranyor hergün onlineyim 2 yada 3 kişi de oynayabiliriz. ag adı : fm_ustalar_üstadlar şifre :123 ustalar bekleniyor.
kb248s ağ adı:bryant8s şifre:123 msn bryant__8t@hotmail.com bi çok saat pc basındayım her zman mac yapılır
ChiChi 8.0.2 rakip var mı :S ? beetleemre14@hotmail.com bi eklein ordan konusalım halledelim.. bol fm'li günler ..
Mrea fm2008-800 pass: 123 8.00 olanlar girsin günde 7-8 saat onlinee :) yunusemrebute@hot...... ekleyinn...
robinho_osman ARKADAŞALAR FM 2008 HAMACHİ OYNUAYACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM KENDİ BAŞIMA OYNAMAKTAN ÇOK SIKILDIM ARTIK ADRESİM bruno_osman@msn.com
hayalett_1905 fm oynamak isteyen herkezi bekliyorum bana msn adresimden ulaşabilirsiniz şimdiden katılımcılara teşekkürler ... Mns Adresim:wild_wolf_55@homail.com Ağ Adresim:wild_wolf_55
Ceycey2 Yılların FM 08 hamachi adresi kısa bi aradan sonra geri döndü...yeni adıyla sizlerle... Simdiden iyi eylenceler Ağ adı : FM08-Center Şifre : 8.0.2
mamitello **fm 8.0.0 sürümünü online olarak oynayan arkadaşlar beni de serverlarına ekleyebilir mi. cevap bekliyorum teşekkürler. msn adresim muhammedsongultekin@hotmail.com**
aydin__gs FM 08 OYNAMAK İSTEYEN VARSA EKLESİN KARİYER YAPALIM clubber_jojukh@hotmail.com alternatif msn:ultra_aslan_aydin@otmail.com