ReverieHarlequin mininovada var şu an ve yükleniyo ama bi sorunum var ki download speed: 4,00 kb/s upload speed: 27,00 kb/s başkalarına yardımım dokunuyosa ne mutlu bana ama kendim yükleyemicem böle giderse :D
barbar0s kardes üstüne gelince sağda çıkıyo windows yazıyo weya ps 2 yazıyo ama bi tane war 4.95 bi tane 4.84 lük hangisni çeksek ki
alpcan1 Tamam Farkettim.Başlayalım İnidirmeye İlk Bitiren Arkadaş Buraya Yazarsa Gerçek Olup Olmadığını İyi Olur Zararın Neresinden Dönsek Kardır :D
pesfanatik Orjinal Mesajı Yazan: ReverieHarlequin CLONEDVD-PROCYON yazanı indiriyorum ben %1 oldu bile :D o crack li mi oluyor acaba ??
Vortex Orjinal Mesajı Yazan: pesfanatik Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ReverieHarlequin CLONEDVD-PROCYON yazanı indiriyorum ben %1 oldu bile :D o crack li mi oluyor acaba ?? CLONEDVD PROCYON iyi su an seed2 onun CRACK a gelince SANIRIM CRACK yok Ama YASU PRogramıyla Oyun Calısıyor infosunda ole yazıyor
barbar0s Orjinal Mesajı Yazan: BewarE oyun çıktı elimde torrent ve rapid linkleri var.. kardes rapid linkleri özelden werebilirmisin
aga9 oynadın mı kardeş onu söle sen bide adres verebilirmisn mininovadan mı indirdin yoksa başka siteden mi