BuLiX Beyler BuLuT cıkarıldı gucler duzeltildi sadece cok az transferler eksiikti onları ekledik tum takımlardakin oyuncu gucleride duzeltildi Arsenala Da Silvada eklendi tek eksik oydu 4 buyuklerde ve avrupa buyuklerinde de hata yok ii pes ler eger sorunlarınız cıkarsa lutfen bana bi ozel mesaj atın yeter
BuLiX Eğer Yukleyemenler msnye eklesinler: bulut_oz5@hotmail.com o yukleyemen arkads kendi hatasıdır oda eklesin ve EmEgE SaYgI
_M e E r t y z_ **Bulut indirmedim ama iyi bi çalışmaya benziyo ve belli ki uğraşmışsınız elinize sağlık**
gencfb07 Orjinal Mesajı Yazan: of13 kardeş yama için çok teşekürler ama importlama nasıl oluyo dkz studio programıyla önce dkz yi açıyoruz open-o_sound sonra edit import all files deyip o_sound adlı klasörü seçip ok diyoruz ondan sonra save as diyoruz o_sound_yeni yazıp kaydediyoruz sonra c/programfiles/konami/p.e.s.6/dat o_sound u siliyoruz ondan sonra o_sound_yeni yazan klasörün adını o_sound olarak değiştiriyoruz bukadar
Life. 1-Seria logosunu turkcell süper lige yapmışsın 2-Lig Menülerin çoğu yok nedense 3-Bu yamayı ben sanki bi yerden kestircem ama bilmiom artık 4-Bobo face i hiç benzememiş 5-Ama yinede çok güzel bi çalışma saol
BuLiX arkadaslar bu pacth hiç bi sorun yok yukleme eksikse o baska bu yamayıda ben pro pacth den ornek aalarak yaptım ornağin tsl italyayla deiştirmesi
sosyologbey e_text.afs dosyasını koyunca maça başlamadan önce taktik ayarlarından sonra başa başla deyince oyundam atıyor,eski e_text.afs koydum(orjinalini yani) çalışıyor fakat bu seferde skoru yazan sağ üst köşede ve sol üst köşede tv amblemi olan yerde beyazlıklar var yani ikiside gözükmüyor,ayrıca spikerde sustu hiç konuşmuyor.. yardımcı olabilirsen sevinirim ne yapmam gerekiyor? şimdiden çok teşekkür ederim..
BuLiX bak ben nededim ekle bulut_oz5@hotmail.com ekle eglenceyi yakala hallederiz Buran Solum yeniyama gelio