Life. Arkadaşlar istek menüleriniz varsa yapayım istediğiniz menülerin hepsini yarına yetiştireceğim.
Life. sna özelden az önce yazı tipi attıım hatta resiml, anlatım gönderdim snde bna özleden yazı tipi nsl yapılır onu söle
BuLiX bak şimdi prees any button resmi indir allati prees any button kalacak sekilde resmi ustune at 512*512 olsun ama unutma prees any button yazısı kalsın
YaGo_fb rogrog şu olayı bizde öğret ya belki bizim sana öğreticeğimiz bişey olmaz ama bi hayır duasını alırsın vallah.Olmadı Ronaldinho&Drogba yaparsan sevinirim
Life. al kardeşş işte menüler: INNDIR Kurulum: Rardan çıkan dosyayı e_texte importluyorsunuz. arkadaşlar menü isteklerinizi söyleyeyin yada yorumlarınızı iyi kötü farketmez istediğinizi söyleyin hmen menüyü yapıyım
Life. tşşekkür ederim c.ronaldo menü yaptım ssler: INNDIR Ayrıca bide robinho Menü ssler: INNDIR yorumlarınızı bekliyorum.
Life. yok saol teklifin için tşkkerler zaten okul var fazla uraşmıom bunlarla belki ara tatilde:rolleyes: ;) ronaldo menü yaptım yorumlar ltfn ssler: INNDIR not:arkadaşlar eğer gzl resimler bulabilirsem lig menüleri yapmaya başlıcam
peskolik123 kanki bana menu yapabilir misin yaw ama benim seçtiğim bi foto olacak menünün sağ tarafına ilgileneceksen pm den msn adresimi atam