Master Lig adına gercekten eksik görmemiz gereken tek sey lig sayısı değil bence..Ben mesala topcu yetiştirmek istiyorum..Ucuzdan alıp onu yetiştirip sonra onu gelen tekliflere göre satmak istiyorum..Hadi bu yetiştirme işini bi şekilde yapıyoruz gecmiş pes lerde ancak hiç bir takım tutup da oyuncunun özelliklerine göre teklif vermiyor..Benim oynarken en sıkıldıgım konulardan birisi bu..Öyle teklifler versinler ki gözüm gibi baktıgım oyuncumu tutmak için zorlanayım..Veya oyncu artık senin takımında oynamak istemiyorum falan desin..
Baska bir eksiklik sayılabilecek sey ise istatistik..Bir futbolcu benim takımıma gelmeden önce nerede oynamıs,kac gol atmıs,daha önce nerelere transfer olmus gibi..Tutup da bana git menajerlik oyna o zaman diyebilirsiniz ama demeyin..Bolca istatistikk..
Sampiyonlar liginin önceki pes lerde cok vasat bir lig oldugunu düsünüyorum..Lig de rakibim olan bir takımla tekrar sampiyonlar liginde oynamak istemiyorum..Hiç bir takım sampiyonlar ligini almayı düsünmüyo..Cok vasattı eskileri,artık yeniyi bekliyoruz..
Benim angarya olarak gördüğüm bir baska olay ise kendi liginin kupa maclar..bu macların tek mac eleminasyon macı olması lazım..