EBA79 Link: http://rapidshare.com/files/63930232/FB_Futbol_Tak__305_m__305__Oyuncu_Resimleri.rar Fenerbahçe SK GK 1 Volkan Demirel GK 22 Serdar Kulbilge GK 88 Volkan Babacan RWB 77 Gökhan Gönül RB 19 Önder Turacı CB 5 Yasin Çakmak CB 17 Can Arat CB 2 Diego Lugano CB 36 Edu Dracena LB 3 Roberto Carlos LWB 6 Gökçek Vederson CDM 24 Deniz Barış CDM 15 Mehmet Aurelio RWM 8 Kazım Kazım RM 18 Ali Bilgin CM 4 Stephen Appiah CM 21 Selçuk Şahin CM 32 Gürhan Gürsoy LM 25 Uğur Boral LM 7 Kemal Aslan LWM 11 Tümer Metin CAM 20 Alex de Souza RF 99 Deivid de Souza ST 9 Mateja Kezman ST 23 Semih Şentürk ST 38 İlhan Parlak Soccercenter.net bu senede FIFA 08 e FIFA 07 de The Pure Football gibi bi yama çıkarıcaksa Fenerbahçe'nin kadrosunu ve mevkilerini vede bu yolladığım resimleri menü face koyarsanız çok sevinirim. bu yazıyı özellikle Yama Yapımcısı Kerem'in okumasını istiorum
Zombie Ali Ultrmuhammed Bu Verdiğin Resimlerle Face Yapılmaz ;) Ayrıca Resimleri Neden Tumbnail Olarak Atmıyorsunuz :?
ali tandogan face yapımında bu resimlerden yararlanacak arkadaşlar lütfen hangi resmi kullanıcaınızı belirtseniz
bedirhans ne yaması kardeşim forumdaki benim yaptığım 101 face 'yi diosan linke tıkla rapidshare diye bi site açılcak sonra ekranda free butonuna tıkla sonra karşına gelen yerede ordaki harfleri yaz download a tıkla kaydet de yüklesin
blackfou bu arada bazı resimler gerçekten çok kaliteli bulup da koyanlara teşekkürler ama elim kadar resimleri de face yapmaya koymayın buraya
TFF Lütfen kardesler bana biriniz Mehmet Topuzun resmini bulun.Mümkünce büyük olsun,ve direk kameraya baksin,yani yüzü egri falan durmasin.Kac gündür hep kücük kücük resimler gecti elime,büyük resim bulamadaim,artik su adamin Face'ini yapmak istiyorum:D