formulaxx1 arkadaşlar fıfa 2008imi büyük bir heycanla aldımm yükledim açtım ama açılıcak gibi olup siyah bir ekranda kaldı ekran özelliklerim 512 ram 2.40Ghz 64mb ekran kartı acaba sorun ne olabilir cevaplarınızı bekliyorum
oguzhan277 ewt bnmde ekran kartım 64MB bnde aynı sorunu yaşıyorum sorun bnce ekran kartı hem sistem gereksinimlerinde 128MB yazıyor
formulaxx1 ekran kartından olabilir ama sistem gereksinimlerinde 64mb yazıo istersen alda bak:http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=90071&pagenumber=1&perpage=10
ekremhan **Fifa 08 i açmak için 128 veya 256 mb şartı yok 64 mb da açıyor ama geforce 4 serileri dışındaki 64 mb ekran kartları açıyor. Türkiye de de şatışı artık kalmadığı için bu ekran kartlarının (talep yok) piyasa da yok en aşağı geforce fx satın almalısınız.**
kanhan kardes 64mb ekran kartı oyunun sistem gereksinimlerine göre kaldırıyo minimum olarak ama ekran kartın mx serisi ise nvidianın kaldırmaz cunku desteklenmiyor en az 128 mb olması gerekiyo...
ekremhan Orjinal Mesajı Yazan: formulaxx1 peki hangi ekran kartları fıfa 08 açar ltf cevapp Geforce ekran kartlarından en düşük fx serileri Ati ekran kartlarından da en düşük 9550 serisi rahatca açar oyunu. Yazdıkalrımın altındaki markaların satışı kalmadı piyasa da talep yok. FX ekran akrtları 40-50 ytl arası gidiyordu en son hatıladığım kadarıyla ama daha da düşmüş olabilir.
GFBaTu_KhaN aynı sorun bendede var açmadı ekran siyah kaldı çaresini bulan olursa ve yazarsa sevinirim
ekremhan Orjinal Mesajı Yazan: peacelord bende de siyah ekran cikiyor ekran karti: intel(R) 82852/82855 GM/GME Senin durum daha fena ekran kartın tümleşik, sen fifanın 08 den sonraki serilerini pc yi tmemen değiştirmeden oynayamassın kesin laptop kullanıyorsun sen. Ekran kartın hem Ram den yiyor hemde özellikleri 0. !!
yunusasik Arkadaşlar Özelliklerim Şunlar * Pentium® 4 3.0 GHz Windows Xp * 256 MB RAM * 3,92 GB Harddiskde boş alan * 128 MB Ekran Kartı-FX 5200 * 52*32*52 cd-writer Sürücü * DirectX 9
muratyank27 ABİ AYNI SORUN BENDEDE OLUYOR SİSTEMİM P4 1.6 256 MB ram ATI RADEON 9250 128 mb ekran kartı işletim sistemim xp ama görünümüm vista